Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotopkt

czy praca za 1700 to dużo?

Polecane posty

Gość fotopkt

Witam! Mam pytanie: Bo nie wiem, czy za nisko się nie cenię? Czy może jest ok Za pracę 9h dziennie plus co druga sobota do 15.00 w punkcie foto (zdjęcia do dokumentów, drukowanie, fotoksiążki) nie mam wprawy w negocjacjach i zaproponowałem 1700 ale gdy wychodziłem, to zacząłem się zastanawiać, czy nie "skiepściłem"? jakie jest Wasze zdanie? Mam iść na dzień próbny i czuję się dość dziwnie...

Gość zirytowany
ile placisz za czynsz, prad, gaz, wode, Telefon, TV ? Ile Ci zostanie ? Jezeli za to miesiac przezyjesz, OK.

Gość gość
Zalezy w jakim mieście. W małym - ok. W duzym - pensja głodowa.

Gość gość
brutto czy netto?

Gość fotopkt
ja liczyłem na rękę, że tyle dostanę wyszłoby jakieś 9 zł na h za mieszkanie płacę grosze, bo małe i rodziców większe miasto w trójmieście teraz zarabiałem na prowizję i miałem w dobrych czasach 10 plus prowizja ostanio obnizyli do 7 zł ale w święta potrafiłem zarobic 4700, więc poczułem, że mozna, więcteraz jakby schodzę poniżej nie jest to moja pierwsza praca, również znam się na tym

Gość fotopkt
.....gdybym wynajmował, to byłoby baardzo cienko,ale odłożyć tez nie ma z czego ostatnio myślę nad wyjazdem najpierw fizyczna w Holandii, na sezon, by potem wyruszyć dalej nic mnie nie trzyma, jestem przed 30stką, sam , nie mam kredytów i dzieci

Gość gość
w porównaniu do niektórych, dobry poczatek