Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem stary i zdesperowany :(

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat 3 związki na koncie razem nie dało by to roku, ogólnie to ostatnie rozstanie było w styczniu obecnie jestem na skraju załamania :( nigdy żadna z nich mnie nie kochała, mimo iż nie były urodziwe i tak mnie zostawiły :( spotykały się z braku laku, wszystko dlatego że jestem bardzo brzydki z twarzy, na tyle brzydki że nawet tu na kafe kiedyś dając komuś swoje zdjęcia dostałem nie miłą odpowiedź :( jednoznacznie mówiącą jak wyglądam, a na zdjęciach wyglądam lepiej, chciałbym się pozbyć tego ciała i dostać normalne inne, nie czuję się w nim dobrze, jestem wesołym pogodnym człowiekiem ale łapią mnie takie momenty jak dziś gdzie patrzę w puste mieszkanie i jest mi przykro bo nikt mnie nigdy nie chciał... :( nie kochał, cholerna samotność :( nawet nie wiecie jak mi jest ciężko... najśmieszniejsze jest to że jak miałem 20 parę lat nie było mi ciężko z powodu samotności teraz tak jest.

Gość gość
jaki tam stary...przesadzasz

Gość gościnnie i anonimowo
31 lat i uważasz się za starego? życie przed Tobą

Gość gość
Nie kumam,wybrales sobie nieurodziwe żeby cie nię zostawiły?A ci ma piernik do wiatraka?

Gość gość
Nie jesteś stary 31 lat jesteś jeszcze młody i na pewno spotkasz dziewczynę która bardziej będzie patrzyła na twój charakter niż na urodę, może szukaj równolat bo domyślam się że musisz szukać partnerki wśród małolat bo one bardzo zwracają uwagę na urodę mężczyzny.

Gość gość
Po pierwsze nie jesteś stary, a po drugie facet z twarzy ładny nie musi być. Zmień trochę podejście, bądź pewny siebie, bądź dżentelmenem, a zobaczysz, że wszystko się zmieni. A te dziewczyny Twoje to odchodziły właśnie z powodu Twojej twarzy? Bo myślę, że trochę przesadzasz.

Gość gość
ożeń sie ze mna autorze

Gość gość
ja je wybrałem bo tylko one mnie chciały, 2 z nich mnie wykorzystywały, jedna ciągła ze mnie kasę a przy mnie podrywała moich znajomych, a nawet zapraszała do łóżka! (powiedziała że nikt jej tak dobrze jak ja nie traktował ale mnie nie umie pokochać), druga chciała spotkań jak miała potrzeby łóżkowe a że ja nie doświadczony to za długo to nie trwało poszukała sobie innego co by ją zaspokajał. Trzecia kobieta co prawda mnie nie wykorzystywała ale miała głęboko w tyłku i spotkać nawet 1 na 2 tygodnie było jej ciężko mieszkając 10 km ode mnie...

Gość gość
widzę że nie tylko kobiety mają problemy z mężczyznami, ale ten tytuł: jestem stary to naprawdę "przegiąłeś" tak mógłby napisać 60- letni facet a nawet nie wiem czy by tak napisał, masz bardzo niskie poczucie własnej wartości może w tym tkwi problem że z kobietami ci nie wychodzi?? pewnie przesadzasz że to chodzi o twarz, niskie poczucie własnej wartości też odstrasza

Gość gość
tak moje poczucie wartości zostało zadeptane przez te "związki" do zera, za dużo razy dostałem po tyłku :( były też randki z internetu ale jak możecie się domyślić na 1 randce się kończyły.

Gość gość
nie przejmuj się kobiety też dostają po "tyłku" musisz odbudować poczucie własnej wartości i dopiero wtedy masz szansę na udany związek bo jak będziesz tak o sobie źle myślał jak w tytule: jestem stary i zdesperowany to każda ucieknie gdzie pieprz rośnie

Gość cała w chmurkach
Każdy Ci tu dobrze radzi, odbuduj swoje poczucie wartości, bo bez tego każdy związek będzie nieudany. Niestety tak jest, że ciagnie nas ludzi, obojetnie jaka pleć, do silnych, pewnych osobowości. Szczególnie podobno jest tak w przypadku kobiet. Zauważ, ilu jest niezbyt urodziwych ludzi, a mają stałego partnera, nawet powodzenie. Wiem, że to glupio zabrzmi z ust kobiety, ale nie popłaca, jak facet jest za dobry, musisz tak wypośrodkować, by miec wciąż na uwadze i siebie. Inaczej, gdy juz znajdziesz tą swoją jedyną osobę, wtedy można się oddać całkiem. Ale trzeba miec pewność, że ta osoba też jest gotowa tym samym odplacić.

Gość cała w chmurkach
Wiem, że banalne to co napiszę, ale zadbaj o siebie jak możesz. Kup sobie fajne ciuchy, idź do fryzjera. Uśmiechaj się i "pokazuj" że jestes fajnym facetem, z którym miło jest być. Poczucie humoru i taka nieprzesadna pewnosć siebie przyciąga kobiety. No i najważniejsze, byś znalazł sobie, jeśli jeszcze nie masz jakąś pasję, która Tobie da na prawdę przyjemność, ale i będzie sygnałem dla kobiety, że masz swój świat, że jesteś interesującym facetem. To pomaga :) Dobranoc i głowa do góry!

Gość kajaaa7979
Odmien swoj styl! troche nowych ubran , popatrz na mode dzisiejsza, zmiec look :) nic trudnego :) moze jeszcze na odpowiednia dziewczyne nie trafiłes :) pozatym 31 lat a stary..wesz coo :) bez przesady :)

Gość gość
no rzeczywiscie staruszek ,poszukaj sobie babcie do smarowania pleckow ;)

Gość gość
cała w chmurkach - mam pasję swoje hobby które każdy co mnie zna z pewnych względów podziwia, ubieram się dobrze do fryzjera często chodzę, wiesz to że źle się ubieram czy chodzę nie zadbany to nikt nie powie, ale co to zmienia w relacjach z kobietami? nic

Gość gość
mój mąż też nigdy nie był przystojny - a nawet brzydki, ale był tak uroczy, że dziewczyny biły się o niego tak jest do dziś, jest miły, uprzejmy, serdeczny, z humorem, pracowity, zaradny i opiekuńczy wydaje mi się że trochę pogubiłeś się w wartościach, to że dziewczyny Cię zawiodły to normalna sprawa w życiu, każdy choć raz przeżył rozczarowanie ale to nie powód do załamania głowa do góry, myśl pozytywnie o sobie a uda Ci się zdobyć świat

Gość gość
"19.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość mój mąż też nigdy nie był przystojny - a nawet brzydki, ale był tak uroczy, że dziewczyny biły się o niego tak jest do dziś, jest miły, uprzejmy, serdeczny, z humorem, pracowity, zaradny i opiekuńczy wydaje mi się że trochę pogubiłeś się w wartościach, to że dziewczyny Cię zawiodły to normalna sprawa w życiu, każdy choć raz przeżył rozczarowanie ale to nie powód do załamania głowa do góry, myśl pozytywnie o sobie a uda Ci się zdobyć świat " * Powiem tak wiem że masz rację ale nie do końca przecież są kobiety które odrzucają wyglądem na tyle że choćby nie wiem jak fajna i miła była to i tak sobie faceta nie znajdzie, są też tacy mężczyźni, twój mąż wydaje mi się że nie jest brzydki a raczej przeciętny i coś w sobie ma skoro kobiety się do niego kleją :).

Gość gość
w każdym można znaleźć piękno, tak samo jest z moim facetem na pierwszy rzut oka mnie odrzucało od niego ale z czasem przyciąganie zadziałało

Gość gość
ale faktem jest że nie był to Quasimodo :)

Gość gość
"2014-05-19 08:25:55 [zgłoś do usunięcia] gość w każdym można znaleźć piękno, tak samo jest z moim facetem na pierwszy rzut oka mnie odrzucało od niego ale z czasem przyciąganie zadziałało" No ok to jak przekonać kobietę której się nie podobam fizycznie żeby mi dała szansę na jakiekolwiek spotkanie?

Gość gość
nic na siłę nie zrobisz, ale jeśli masz urok urok i to coś co ją do Ciebie przyciągnie uroda nie będzie na pierwszym planie przykład?? no nie wiem.. kobiety np. lubią być adorowane, komplementuj ją, mów że np. ładnie dziś wygląda i tyle reszta przy następnym spotkaniu pomalutku i coś może z tego wyjdzie