Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy intuicja mówiła wam,że to ten właściwy facet i co było potem?

Polecane posty

Gość gość

mi intuicja raz mówiła,żeby nie ufać takiemu jednemu i w końcu się rozstaliśmy (zdradził mnie) , a teraz poznałam kogoś i intuicja mi mówi,że to ten jedyny i chciałabym aby tak było

Gość gość
intuicja wszystko powie, to nasz dar

Gość gość
mnie nie zawiodla nigdy:)

Gość gość
czyli intuicja nie może mylić?

Gość gość
co było dalej...gniew,rozczarowanie,bezsilność,i cholernie trudne rozstanie,gdy jedno ma już dość, a drugie wciąż deklaruje miłość i przysięga zmianę. Mnie intuicja zawiodła.

Gość gość
to przykre :( a dalej wierzysz,że będzie dobrze? może jednak będzie? albo zacisnać zeby i czekac na nowe szczescie

Gość gość
mnie tez zawiodła ale wierze ze bedzie dobrze, tak bym chciała, żeby teraz mnie nie zawiodła

Gość gość
Mi intuicja mowiła ze moj przyjaciel bedzie moim mężem ( czułam to bardzo ), mimo tego ze wogole mi sie nie podobał fizycznie - nie chciałam dopszczac tej mysli do siebie :) a jednak stało się pózniej sie zakochałam i jestesmy szczesliwym małenstwem juz kilka lat :) Nie załuje

Gość gość
pewnie,że wierzę ,że będzie dobrze,zakocham się w kimś kto będzie tym samym człowiekiem po roku 2,3 nie będę dowiadywała się o problemach gdy już będzie nóż na karku,w kimś kto niczego nie będzie ukrywał przede mną tzn spraw z przeszłości a mających wpływ na życie nas obojga,w kimś za kogo nie trzeba non stop myśleć,kimś kto po pracy nie będzie tylko jadł oglądał tv wyzywając tych którym się powiodło w tym i mnie, obrażał się jak małolat i szantażował całym wachlarzem gróźb. Wierzę, że normalni mężczyźni istnieją,wierzę, że i ja w takim jeszcze się zakocham,jeśli nie to trudno,sama nudzić się nie będę,a życia dla idioty nie poświęcę.Już nie.

Gość gość
No. To nieźle musiałaś się przejechać,współczuję,nie chciałabym tak trafić. Ja tymczasem,wierzę w swoją intuicję:) ale moje związki nie trwały dłużej niż rok:)

Gość gość
Intuicja często bywa mylona z myśleniem zyczeniowym. Najlepiej oprzeć się na obserwacji i faktach.

Gość kruszka89
Mówiła, mówiła ;) Jak na razie 7 lat razem, 5 lat wspólnego mieszkania, od pół roku zaręczeni za rok ślub. Ale czy będziemy do końca życia razem? Szczęśliwi? Okaże się na łożu śmierci ;)