Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy będę żałował że nie korzystałem z życia w młodości?

Polecane posty

Gość gość

ale jak ja miałem korzystać jak ja nawet nigdy znajomych nie miałem, nie miałem z kim wyjść gdziekolwiek to jakim sposobem ja miałem korzystać z życia?

Gość gość
nie zaluj wiec

Gość stary kawaler 40 lat
Wierz mi, BĘDZIESZ !!!. Zrób wszystko, WSZYSTKO !!!, aby zmienic swoje życie. Wierz mi, czas leci błyskawicznie i nieubłaganie .. chlip, chlip, chlip ...

Gość gość
a to korzystanie z zycia to co jest według was? imprezy, cpanie, seks na potege? czy z drugiej strony, jakies podroze, rozwój osobisty na który później nie będzie tak czasu z racji obowiazkow?

Wg. mnie wypośrodkowanie tego co napisałeś/aś.

Gość gość
ja też nie szaleję, więc mam podobne dylematy :)

Dlatego piszę. Uczcie się nie zapominając przy tym o dobrej zabawie podlanej seksem i alkoholem. Nawet nie obejrzycie się, jak będziecie mieć 40 lat. ZOBACZYCIE !!! :( :( :(

Gość kajaaa7979
jejus, ja tez nie korzystam bo aktualnie przez 6 lat nie mam takich znajomych i tez nie wiem czy bede zalowac. a moze gdybybylo odwrotnie to bym sobie tlyko zycie zepsula?

Gość gość
Co ja niby mogę zrobić, przecież nie wyjdę z siebie i nie stanę obok. Nijak się nie mogę włączyć do życia.

Gość gość
nie bedziesz bo nie wiesz co tracisz:-D Co wy gadacie? jak to nie macie znajomych? niemozliwe:-( s ci z podstawowki,z liceum,ze studoiw,z dziecinstwa? Gdzie Oni? wszyscy powyjezdzali?

Gość gość
Może i nie powyjeżdżali wszyscy ale nie trzymaliśmy nigdy szczególnej sztamy, na pewno się nie spotkamy, nie mamy o czym rozmawiać. To są powierzchowne kontakty z których nic się nigdy nie wykluło większego.

Gość gość
to przykre,ze nie masz kolegow:-( i az dziwne jak przez tyle lat mozna nie zaprzyjaznic sie z nikim:-( Ja mam 5 przyjaciol jeszcze z zerowki a reszta dochodzila przez lata i tworzymy paczke 15 osobowa juz od wielu,wielu lat My w piatke znamy sie najdluzej bo od 22 lat ale i z reszta ok 10 lat

Gość gość
zalezysz jak sie nastawisz.... ludzie moga dac wiele radosci ale i wiele przykrosci nie ma sensu sie dolowac pewnymi rzeczami albo sa one w zyciu albo nie i koniec

Gość gość
A no przykre. Jak można się z nikim nie zaprzyjaźnić przez tyle lat. Ja sam nie wiem jak to się stało. Może to dlatego że nie potrafię rozmawiać z ludźmi. Nie mam z nimi wspólnych tematów, zazwyczaj milczałem lub zdawkowo odpowiadałem, do tego jeszcze się zaplatam w mowie, ludzie nie chcą mieć z takimi do czynienia, sami nie będą dażyć do kontaktu za wszelką cenę.