Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknota za dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Cześć, 4 miesiace temu zadzwonilem do pewnej dziewczyny z ktora sie spotykalem i powiedzialem ze nie chce sie juz spotykac z powodu za duzej odleglosci ktora nas dzieli. Oboje bylismy soba bardzo zauroczeni. cały czas za nia tesknie, ale nie chce zwiazku na odleglosc. Od czasu tego telefonu jestesmy bez kontaktu. W piatek bede jechal do miasta gdzie studiuje. Co myslicie o tym bym do niej zadzwonil i zaproponowal jakies male spotkanko? CO ona sobie pomysli kiedy to zaproponuje?

Gość gość
spróbuj, zebyś nie żałował całe życie, zadzwon

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
napisz, zadzwoń, niewiadomo jak zareaguje, może się ucieszy :)

Gość gość
ona napewno za toba teskni, to sie odezwij, czesto tak jest ze dziewczyna czeka gdy on odejdzie, ze teskni i placze

Gość gość
napewno bardzo ja skrzywdziles tym odejsciem, mozesz juz drugiej takiej nie znalezc

Gość kajaaa7979
jak tak chcesz to zrob tak,ale co Ci to da? jak nie chcesz zwiazku na odlegosc to tlyko sie z nia spotkasz, a po spotkaniu moze byc gorzej.

Gość gość
kolego milosci sie nie odrzuca, odleglosc jest niczym w porownianiu do milosci, milosc jest silniejsza od wszystkiego

Gość gość
ja bym chciala zeby ktos do mnei zadzownil, jakas stara milosc, to byloby mile, taki powrot hihi

Gość kajaaa7979
ja tez uwierz mi, takie romantyczne, i ten cytat "stara milosc nie rdzewieje" ale to zadko kiedy sie zdarza...

Gość gość
Moze byc cos takiego " Hej, w piatek bede w xyz, co powiesz na pogaduchy w tarzanie(taka galeria)? nie mam pojecia jak to napisac, bo dzwonic to chyba glupio

Gość gość
chlopaki wracajcie do swoich dziewczyn, lepszych miec nie bedziecie

Gość gość
dzwonic dzwonic , wlasie dzwonic ucieszy sie jak zobaczy twoj numer

Gość gość
jak to napisac, co napisac, to co napisalem jest ok?

Gość gość
aaaa to ty napisales? nie to nie tak, to troche niefajnie

Gość gość
jeszcze nie napisalem, co mam napisac?? pomocy

Gość gość
odrazu zadzwon, jak nie odbierze zadzwon ponownie, jak nie odbierze wtedy napisz cos milego np chcialem cie zoabaczyc, tak bardzo tesknie, czy chcialabys zoabaczyc sie ze mna? bardzo zaluje moich slow a reszte chcialbym ci powiedziec jak bedziesz chciala spotkac sie ze mna, prosze odpisz.....

Gość gość
jesli zrezygnujesz jednak z dzwonienia to odrazu mozesz anpisac taki sms, powninna sie ucieszyc, jestem baba to wiem co bym chciala przeczytac

Gość gość
wciaz chce poznostac w jej oczach mezczyzna!! tak koncowka prosze odpisz... (brak slow)

Gość gość
a moze on zaluje a ona teskni, moze czeka na jego znak, moze beda razem juz na zawsze, odezwac sie moze do niej, moze to ja uszczesliwi

Gość gość
dobra koncowka smsa? podoba ci sie? te slowa ja zmiekcza:) mnie takie slowa by rozwalily

Gość gość
pragne ja wziac w ramiona, jeszcze raz ja pocalowac, uslyszec jej glos, ale nie chce takiego zwiazku przez telefon i skypa-to nie przejdzie. po prostu brakuje mi jej usmiechu i tych oczu!

Gość gość
a jaka jest odleglosc? ile km?

Gość gość
nie da sie przetrzymac tej odleglosci? nic sie nie zrobi by byc blizej siebie? co was tak oddala? szkola? czy domy?

Gość gość
znaczy my mamy jedno miasto rodzinne a studiujemy w innych. 5 godzin jazdy . My spotykalismy sie w ttym miescie rodzinnym co 2-3 tyg

Gość gość
uwazam ze zle zrobiles porzucajac ja, moze spontanicznie napisales jej ze koniec a teraz zalujesz ale powinienes robic wszystko by zblizyc sie do niej a nie zabijac tej milosci, czyli odleglosc wygrala z miloscia? czy to byla milosc z tqojej strony w takim razie?

Gość gość
ja ci mowie ze dziewczyny lubia gdy chlopak wraca, dobrze to wiem, i calkiem mozliwe ze ona czeka na znak od ciebie, badz mily i romantyczny dla niej, pisz ladne smsy bez duzego narzucania sie, subtelnie bo narzucanie odpycha dziewczyne