Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzcie mi jak sobie radzicie ze szpetotą niedoskonałościami typu

Polecane posty

Gość gość

krzywe zęby, zez )skaczace oko), nadwaga, siano na głowie, cera ze zmarszczkami i pryszczami itd. - da sie to zamazac makijazem? da sie mnie uratować?

Gość gość
nie da się, za dużo tego u ciebie.

Gość gość
Z tego co piszesz tylko siano w głowie jest trudne do usunięcia.

Gość gość
chodzi mi nie o photoshop, tylko co ja moge realnie ze sobą zrobić? zeza nie mam na stałe, robi sie, jak sie zamysle w jednym oku; o zeby pytalam ortodontke, musialabym wyrwac 4 zeby zdrowe, bo mam za mala szczek, zeby pomiescila wszystkie zeby, dlatego sie powykrzywialy; wlosy sa ladne do 2 dni po umyciu, nadwagi jako takiej nie mam - mam prawidlowe bmi, ale moglabym wazyc mniej i byc na granicy niedowagi, a nie posrodku wagi prawidlowej; zmarszczki mam male pod oczami i blizny po tradziku, mocną tapetą to tuszuje

Gość gość
czemu claudzie?

Gość gość
Na zeza może pomóc okulista, skoro aż tak ci przeszkadza. Krzywe zęby to raczej zaniedbanie z dzieciństwa, ale skoro już masz, to może przejdź się do jeszcze 2 ortodontów i jeśli potwierdzą to może warto spróbować. Włosy - a to dlaczego nie myjesz ich co drugi dzień skoro tego potrzebują? Waga - dieta i ćwiczenia. Blizny po trądziku - są skuteczne metody leczenia - dermatolog poradzi. Zmarszczki - dermatolog może i trochę poradzi, ale i tak z wiekiem będziesz ich miała więcej.

Gość gość
Nie zamyślaj się to będziesz miała 1 problem z głowy.

Gość gość
Idz do innego ortodonty, przexiez nie slucha się pierwszej lepszej opinii, do dobrego okulisty, i do dermatologa estetycznego. Na litość boska, nie siedz biernie, tylko oddaje się w ręce specjalistów a nire pytaj obcych na kafe. I oczywiście licz się z tym, ze za to wszystko trzeba zapłacić, bo z darmowych porad ci nic nie przyjdzie.

Gość gość
ahahah skaczace oko haah nie moge

Gość gość
to masz dobrze autorko bo u mnie wlosy sa ladne tylko jeden dzien

Gość gość
a ja mam okragla gebe, tluste wlosy po kilku godzinach, tlusta gebe z dziurami po wyciskaniu, grube giry, szerokie biodra male cycki cienkie klaki,

Gość gość
Hehe, 00:07 dobre :D

Gość gość
ad1- krzywe zęby- korony, licówki - ogólnie dentysta, ad2 oko - okulista, okulary, soczewki, dobry makijaż, ad3 nadwaga- oj dużo tu można pisać, silownia i dieta przede wszystkim, ad4 siano na głowie- matko boska tyle jest kosmetyków, dobry fryzjer, układanie wlosów, no róbżesz coś ze sobą. Da się! Trochę kasy też na to potrzeba, ale da się, tylko zechcij coś z tym zrobić.

Gość gość
a na zmarszczki nie tapeta cholera jasna, tylko dobre kremy pod oczy, maseczki, pytaj dermatologa co możesz kłaść pod oczy. Maseczki z owoców rób sobie, oliwki te lepsze smaruj, ale nie tapetuj fluidami bo sobie pogorszysz. Oliwa najlepsza, tak, ta zwyczajna z oliwek.

Gość gość
gość ahahah skaczace oko haah nie mogę - A ty gościu to spieerrdalaj szpagatami z tego topiku i uważaj, bo takie dziecko urodzisz/albo spłodzisz, zakładam jednak, że urodzisz, bo to babska są bardziej zawistne i złośliwe tutaj. Pamiętaj, masz klątwę jak tego nie odpokutujesz. Wspomnisz kiedyś i nie będziesz się tak durno śmiać z innych.

Gość gość
ale ja nie napisalam zlosliwie , tylko smialam sie bo tak fajnie napisalas, ja gorzej wygladam i co, mam tylko 150 cm i grube nogi i napewno brzydsza jestem od ciebie

Gość gość
głowę myj codziennie,oko ćwicz przecież są sposoby i można poddać sie zabiegowi nawet moja kuzynka miała na nfz zeza jej korygowali i jest super,a zezowała jednym okiem bez okularów,stale,cerę podleczy dermatolog,zęby albo się z tym pogodzisz albo zasięgnij opinii różnych ortodontów i podejmij dopiero wtedy decyzję,waga,cóż chyba nie będziesz miała z tym problemu jeśli wielkiej nadwagi nie masz. Z drugiej strony chyba trochę leniem zaciągasz by zadbać o siebie,włosy myjesz rzadko,o cerę nie wiem dlaczego nie dbasz,waga to samo ruszyć się trzeba,choćby okulistę odwiedzić brylki sobie sprawić...jak ci pomóc jak ty sama robisz niewiele by swoich utrapień się pozbyć...Nudzisz się i narzekacz ci się włączył.

Gość gość
pamietaj ze klatwy wracaja