Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odbić żonatego? Dajcie porady

Polecane posty

Gość gość

pomocy

Gość Facetfacett
Daj mu porządnie tyłka.

Gość gość
jakby sam chcial to by odszedl od zony do ciebie a skoro nie chce to chocbys na glowie stawala nic sie nie stanie

Gość gość
zajdź w ciążę

Gość gość
taa i zostanie samotna matka

Gość gość
gość jakby sam chcial to by odszedl od zony do ciebie a skoro nie chce to chocbys na glowie stawala nic sie nie stanie x Ale on chce tylko żona mu robi problemy v gość zajdź w ciążę x Myślisz, że ciąża pomorze ?

Gość gość
zalosna kreaturo wlacz myslenie nie mozesz miec wilnego tylko akurat p***a cie swedzi na zonatego?/ bydz moze ma tez dzieci chcesz rozp******ic rodzine bo dupa cie nosi? to ja ci dam rade wez kolo ijebnij sie wczolo jezeli jest zonaty to swaidomie wszedl w zwiazek z inna kobieta.... a jezeli bedziesz knuła i robiła intryi zeby miec jego dla siebie to psmietaj ze jest takie powiedzenie kto dolki kopie sam w nie wpada predzej czy pozniej wszystko do ciebie wroci bo jezeli ty komus odp********z taki nr kiedys zycie odda ci z nawiazka to co sama zrobiłas innym , tak wiec zanim cokolwiek zrobisz uzyj mozgu czy warto komus niszczyc zycie i czy musisz miec zonatego? Miej swiadomosc ze skoro ty teraz chcesz tak zrobic to za jakis czas jakas inna łachudra bedzie ostrzyła sobie zeby na twojego faceta i nic nie poradzisz na koniec kieruj sie zasada jakw Bałkanicy spiewa NIE CZYN DRUGIEMU TEGO CZEGO TY NIE CHCESZ SAM..... wez sobie do serca co mowie do ciebie a ocalisz sama siebie

Gość gość
zona mu robi problemy? :D swietna wymowka, jakby chcial to by odszedl

Gość gość
Nie jestem kreaturą tylko wyzwoloną kobietą, która walczy o swoje szczęście. Każda z nas nawet Ty chcesz szczęścia, każda chce sprawdzonego faceta a on taki jest więc nie zrezygnuje z niego!

Gość gość
gość zona mu robi problemy? smiech.gif swietna wymowka, jakby chcial to by odszedl x On bardzo chce odejść ale ona nie chce dać mu rozwodu a ja jestem porządna i nie będę mieszkała z facetem bez ślubu.

Gość gość
Moim zdaniem jesteś żoną, którą gość zdradził i boisz się co ta druga teraz zrobi z nim

Gość gość
wyzwolona kobieta to moze miec wyzwolonego normalnego factea a nie takiego co ma zone i dzieci powtarzam ci pomysl zanim cokolwiek zrobisz bo tak jak ty teraz to tobie zrobia tak samo nie rozumiesz czy udajesz?? dostaniesz to samo od zycia tyle tylko ze z nawiazka ...

Gość gość
to nie zona daje rozwod a sad, zlozyl wniosek w sadzie? czy tylko duzo narzeka, a potem wraca do zonki i udaje szczesliwego meza?

Gość gość
wyzwolona kobieta to moze miec wyzwolonego normalnego factea a nie takiego co ma zone i dzieci powtarzam ci pomysl zanim cokolwiek zrobisz bo tak jak ty teraz to tobie zrobia tak samo nie rozumiesz czy udajesz?? dostaniesz to samo od zycia tyle tylko ze z nawiazka ...

Gość gość
gość Moim zdaniem jesteś żoną, którą gość zdradził i boisz się co ta druga teraz zrobi z nim x Nie jestem żoną ale bardzo chciałabym być jego żoną :)

Gość gość
gość to nie zona daje rozwod a sad, zlozyl wniosek w sadzie? czy tylko duzo narzeka, a potem wraca do zonki i udaje szczesliwego meza? x Złożył wniosek ale przez to, że ta jego żona to taka małpa wredna co ciągle przeszkadza nam w budowaniu szczęśliwego związku to długo to trwa.

Gość gość
gość wyzwolona kobieta to moze miec wyzwolonego normalnego factea a nie takiego co ma zone i dzieci powtarzam ci pomysl zanim cokolwiek zrobisz bo tak jak ty teraz to tobie zrobia tak samo nie rozumiesz czy udajesz?? dostaniesz to samo od zycia tyle tylko ze z nawiazka ... a x Nie jestem złą kobietą tylko walczę o swoje szczęście więc nikt mi nic nie zrobi złego.

Gość gość
Prowokacja. Nie ma tak głupich kobiet jak autorka topiku.

Gość gość
gość Prowokacja. Nie ma tak głupich kobiet jak autorka topiku. x To nie jest prowokacja tylko moje prawdziwe życie. Pewnie nie raz miałaś taką sytuację.

Gość gość
czekaj ale czy ja dobrze rozumiem ? chcesz gościa przymusić do rozwodu?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość gość Prowokacja. Nie ma tak głupich kobiet jak autorka topiku. x To nie jest prowokacja tylko moje prawdziwe życie. Pewnie nie raz miałaś taką sytuację. x Jaką? Żeby zmuszać faceta do rozwodu? Żeby manipulować i knuć? I jeszcze udwadać świętoszkę wycierając sobie gębę tekstami "przecież nie będę z nim mieszkać bez ślubu"? W dawaniu mu d**y nie przeszkadzało Ci, że jest żonaty a do mieszkania razem potrzebny Wasz ślub? I co Ci da ten ślub, skoro wiesz, że facet jest k****arzem? Jeśli takie jest Twoje życie to mogę tylko współczuć. Niezłe g***o.

Gość gość
ponawiam pytanie - chcesz go przymusić? i pytasz jak go zmusić?? o masakro powiem Ci że nie da się, jesli rozbijesz mu związek siłą to i tak z Tobą nie będzie wszystko schrzanisz on szuka drugiej dziury ale nie drugiej żony

Gość Raymen40
kobieto ty sie ogarnij patrzecie no jaka swietojebliwa jest dupczyla sie z zonatym i teraz ten biedny gosc nie moze uwolnic sie od zony bo rozwodu mu nie da?? a autorka taka porzadnicka musi miec slub z nim wez kolo i jebnij sie w czolo skoro nie przeszkadza ci dupczyc sie z zonatym to nie pisz bzdetow ze jestes taka porzadna a on taki biedny i nieszczeliwy . powinien wykorzystac cie zabawic sie i kopa w d**e na zaped myslisz ze jestes taka super ?mylisz sie facet szuka nowego ******** i nic wiecej jak nie zmadzejesz i nie zrozumiesz ze zabawia sie z toba to bardzo sie rozczarujesz .bo skoro szuka pocieszenia u ciebie to za chwile moze gdzie indziej miec nowe pocieszycielki . a jego teksty o milosci i jak mu zle to wsadz mu w d**e ja rob ie tak samo z moimi kochankami... a zona to i malzenstwo jest mu na reke zeby mogl do woli uzywac

Gość malutka senna
raymen- polać mu!

Gość Raymen40
specjalnie to napisalem zeby sie ogarneła inie rozbijala nikomu zycia skoro jesta taka beznadziejna ze czepia sie zonatych ja owszem bzykam ale uklad jest jasny sam seks i nic nigdy wiecej nie tykam wolnych tylko chetne mezatki bo sam jestem zonaty

Gość gość
Myślisz, że ciąża pomorze ?" x tak koorfa, jedz na Pomorze, tam ci kazdy zonaty pomoRZe :D

Gość gość
Przykuj mu się łańcuchem do szyi i cały czas na nim wiś. Żona nie będzie miała dostępu.

Gość gość
A widziałaś ten pozew? Bo mój tez tak wciskał swojej kochance, że złożył pozew, że rozwód tuz tuz i tak to trwało parę lat, aż w końcu ja jak się dowiedziałam, złożyłam pozew, a on wtedy tak bardzo zaczął mnie kochać, spędzać ze mną czas, a dzieciom nagle gwiazdkę z nieba by ściągnął. Więc skoro tak kochał kochankę, to ja jego postawy nijak nie mogę pojąć.

Gość gość
Zainteresować się kiedy facet ma problemy w małżeństwie. I uderzyć w uczucia wyższe. Typu kocham cię. Gdybym ja ciebie miała, twoja żona to idiotka itd, pełne wsparcie. Jeśli tylko facetowi nie układa się w seksie to oczywiście d******y, ale koncertowo to wystarczy. To najprostsze sposoby, ale skuteczne.

Gość gość
Rady super! nie ma co . Mam nadzieje ze waszym facetom/mezom tez sie przydazy "sierotka Marysia Sponiewierana przez los" i staniecie przed morem zycia same z reka w nocniku. Zony robia wymowki bo to ich sposob nacisku na partnera. Inne umieja rozmawiac. Sam tez spotkalem taka slodka kobiete, 10 miesiecy potrzebowalem by dojsc do siebie. Faceci tez maja uczucia, tylko rozumu nam brak.