Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 3000 dla singla to dużo?

Polecane posty

Gość gość

Pytam, bo zostałam sama. Zarabiam 3000, opłaty wynoszą 800. Starczy?

Gość gość
Ja pierdziele, przezyjesz kilka miesiecy to będziesz wiedziala... Każdy ma inne potrzeby, jeden kupi krem za 300 zł, drugi za 30, jeden je wędlinę za 40 zł/kg, drugi za 12. Skąd mamy wiedzieć w jaki sposób Ty się prowadzisz?

Gość gość
No ale chyba mogę się niepokoić? Kurcze, nie dość, że człowiek został sam, kupa stresu i nerwów to jeszcze jakas frustratka z kafe dobija. Ulzylo ci?

Gość gość
3000 na osobe to tak tyle o ile. Jezeli jeszcze musisz placic za kredyt albo wynajm mieszkania to slabo.

Gość mirelka 123
nie starczy, mi by w życiu nie wystarczyło. Piątka na rękę co najmniej :( musi być

Gość gość
Mieszkanie na szczęście mam, wszystkie opłaty stale to 800zł. Mój były zarabiał więcej niż ja stąd ciężko mi się odnalezc w nowej rzeczywistości :o ale co zrobić.

Gość gość
Nie ulżyło mi i wkurzają mnie takie debilne wątki i nie dziwię się, że ktoś cię kopnął w d**ę, pewnie kasę od niego tylko ciągnęłaś :P

Gość gość
No ale chyba mogę się niepokoić? Kurcze, nie dość, że człowiek został sam, kupa stresu i nerwów to jeszcze jakas frustratka z kafe dobija. Ulzylo ci? ***************************************************************************************** TEŻ MIAŁAŚ SIĘ KOGO ZAPYTAĆ?sadze ze z biegiem czasu sama dojdziesz do wniosku.tak jak napisał ktos ze nie wiemy jakie masz zapotrzebowania.skoro jesteś sama to pewnie tak!

Gość gość
08:57, bo ty oczywiście lepiej wiesz kto kogo kopnął :D akurat ja jego. Kasy nie ciagnelam, bo w końcu mieszkaliśmy u mnie.

Gość gość
Dobra dobra, winny się tłumaczy :)

Gość gość
Jaki znów winny, co ty bredzisz?

Gość gość
Ona bredzi bo zazdrości, że ktoś może zarabiać 3 tys i mieć mieszkanie. Sama pewnie robi za 1500, mąż za 2 tys, do tego dwójka dzieci i kredyt na mieszkanie. Bo innego wytłumaczenia takiej frustracji nie widzę. No chyba że mąż ja zdradza.

Gość gość
nie udawaj, wiesz o co chodzi, albo pustak z ciebie

Gość gość
Nie no jasne, mam tkwić w związku ze skończonym palantem bo jakas dziunia z kafeterii będzie mnie oskarżać o rozpad związku lub o ciagniecie kasy :d Nie bądź śmieszna.

Gość gość
no to po co szukasz porad na cafeterii, jak tu dziunie siedzą według ciebie :(

Gość gość
Na innych forach trzeba się logowac. Poza tym niektóre tu sensownie piszą, a dziunia jest ta idiotka, co bez sensu się rzuca. Trzeba życia nie mieć :o

Gość gość
mi by spokojnie starczyło:) jak studiowalam mialam 800 zł dla siebie w tym trzeba bylo zaplacic za mieszkanie jeszcze :) to doppiero było a dawałam rade, dzis mam mieszkanie, meza zarabiamy oboje tyle samo nie sa to jakies kokosy o jakich czyta sie na kafeterii ale 8 na dwie osoby jest.Wiec ta co tak sra zeby jej nie starczylo badz odrazu rzuca miesem ze bylas utrzymanka i dobrze ze cie rzucił to niech lepiej pomysli nad sobą i swoim zachowaniem.Musisz byc niezle nieszczesliwa:) Autorko zycze powodzenia, skoro palant to dobrze zrobiłaś:) Pozdrawiam