Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarliZ

PROSZĘ O ODPOWIEDZ NA TEMAT JEJCZKOWANIA

Polecane posty

Gość MarliZ

witam, Staramy się z mężem o dziecko 5 lat, okazało się, zę mam tylko jeden prawy drozny jajowód. W tym cyklu właśnie prawy jajeczkuje, tylko się zastanawiam czy prawy jajnik to jest z mojej prawej strony czy z lekarza prawej, a z mojej lewej. Mógłby mi ktoś powiedzieć.. jestem po owulacji, kluje mnie jajnik i sie zastanawiam czy to ten co jajczekował w tym cyklu. prosze o odpowiedz

Gość gość
no tak kretyńskiego pytania jeszcze na kafe nie było- gratuluję głupoty

Gość gość
A ręce jak rozróżniasz?

Gość gość
no tak kretyńskiej odpowiedzi jeszcze nie czytałam, akurat dla mnie jest to bardzo ważnie i nie głupie pytanie, nie bedę się Tobie tłumaczyć

Gość gość
ja nie uważam, że to jest głupie pytanie, tylko może nie zrozumiale napisane,

Gość gość
a jak myślisz- zapewniam, że to nie boli- po której stronie jest twój prawy jajnik? myślisz, że lekarz badając cię ma na myśli swoją prawa stronę? strzeliłaś głupie pytanie i tyle w tym temacie

poprostu boli mnie jajnik po lewej stronie, a jajeczkowała strona prawa, i się dziwię, bo mi lekarz mówił, że zawsze odczuwa się ból czy kłucia po stronie jajeczkowania. Dlatego zaczęłam się zastanawiać jak oni w końcu to określają. Jak byście 5 lat nie mogły zajść w ciążę to tez byście wariowały. Obserwuje się jak głupia, każdy ukłucie w jajniku to myślenie, że może w końcu się udało, a zawsze wraz nic z tego;(((

Gość gość
4 lata staram się zajść w ciążę, więc wiem jak to jest, a kłucie czasami czuję w obu jajnikach, mimo, że owulację mam z jednego, przestań się wczuwać w każde drgnięcie organizmu, bo sama nakręcasz się psychicznie, a to jeszcze gorzej wpływa na walkę i starania

Staram się nie obserwować, ale to nie jest takie proste.. Na początku wszystko było na luzie, a teraz to jest tragedia. Zwłaszcza, że na każdej wizycie lekarz mi mówi, że pozostało u nas tylko INV. Jak tu się nie zadręczać, każdy chciałby naturalnie zajść w ciążę.

Gość gość
Miranda z seksu w wielkim miescie też miała tylko jeden jajnik jajeczkujący i zaszła w ciąze z facetem który miał jedno jądro:D wiem że to tylko serial ale zawsze to taka pociecha bo w końcu się autorzy musieli się wzorować na życiu ;)

Mi oba jajeczkują, tylko poprostu były niedrożne. Laparoskopowo jeden udało się udrożnić, ale i tak nie pracuje jak zdrowy. Tak lekarz twierdzi. Większe jest prawdopodobieństwo ciąży jajowodowej, To jest mój 3 cykl od laparoskopii i narazie żadnej ciąży nie było.

Gość gość
Jajników szukaj w jajcarni -a twój małż ma tylko jednego penisa -może dlatego jeszcze nie macie dzieci?

Życzę Ci aby Bóg Cie skarał za takie teksty. Widzę, że głupich ludzi na tym świecie to nie brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Głupie to te którym jajniki zastępują mózg . A zanim zabierzecie się za robienie dzieci to może najpierw poznać podstawy kobiecej fizjologii i wiedzy o płodności. Tym bardziej że nie chodzi tu raczej o gimbazę .....