Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakilakiook

jego matka zabiera nasze rzeczy bez pytania...

Polecane posty

Gość lakilakiook

Mieszkam z narzeczonym w jego domu. Mieszkamy sami. Oczywiscie jest to sytuacja przejsciowa, ponieważ moja przyszla tesciowa rozpłakała się kto tam będzie mieszkał i palił w piecu że przecież dom się zniszczy . Więc postanowiliśmy ze pomieszkamy tam 1 rok a potem jego mama wstawi tam piec gazowy i sama bedzie raz na jakis czas zajeżdzac palic . Najgorszym problemem jest to że ona przyjeżdża tam bez zapowiedzi i grzebie w naszych rzeczach. Ostatnio jak przyjechała zabrała wędline którą dzień wcześniej dostałam od mojej mamy, i cukierki które też dała nam moja mama. Olałam to. W tamtym tygodniu odkryłam jak byłam u niej że zabrała też kilka moich przypraw... potrafi też dać nam coś do jedzenia a na drugi dzień zabrać. Dodam że jest osobą pracującą w urzędzie i majętna

Gość doraaa
zmien zamki i pogadaj z mezem

Gość gość
jest nienormalna i łatwego życia z nią mieć nie będziesz twój facet pozwala na takie cyrki ?

Gość lakilakiook
Oboje czujemy się zażenowani nie wiem ja wybrnac z tej sytuacji

Gość gość
mojego macocha ostatnio wpadla w sobote rano kiedy ja musialam wyskoczyc szybko do pracy bo szef mnie wzywal no i nie ogarnelam mieszkania. Posprzatala nam (tzn.zlozyla lozko, pozmywala i odkurzyla - bo jej zdaniem byl syf) a teraz robi wielkie haloo ze nie dbam o mieszkanie a ja poprostu nie zdarzylam rano przed wyjsciem tego zrobic a ze ma klucze to przyjezdza kiedy chce :/ Jestem z nim niedlugi czas ale ta baba juz mi dziala na nerwy

Gość gość
ta prowokacja już była zief

Gość gość
a juz prowokacja.. ludzie naprawde maja takie problemy

Gość Mam swoje lata
Są takie baby - niestety.Wcinają się do życia młodych! Wcale mnie nie dziwi że jesteście wnerwione na takie zachowanie tych kobiet..Jak można przeszukiwać kąty u kogoś?! Nie możecie zmienić zamków? Jestem teściową, mam klucze do dzieci mieszkania,ale nawet przez myśl mi nie przyszło żeby wchodzić do ICH domu gdy dzieci nie ma!

Gość gość
Kupić sobie WŁASNE mieszkanko , wtedy nikt nie będzie was nachodził.