Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można powiedzieć, że Orlando Bloom widocznie się postarzał i zbrzydł?

Polecane posty

Gość gość

Czy można powiedzieć że Orlando Bloom zdecydowanie się postarzał ?

Gość iga`1989
Jeśli jesteś w gimnazjum i podobają ci się bohaterowie Kamieni na szaniec, to dla ciebie może tak być. Dla kobiet napewno nie jest stary ani nie zbrzydł Przeciwnie nawet

Gość gość
Jak dla mnie to stłuściał na twarzy ;)

Gość gość
Powiedzieć wszystko można ale Orlando ani nie zbrzydł ani też trudno nazwać go starym. Ma 37 lat, wygląda na dużo młodszego. Zmienił trochę image - warto obejrzeć jego film "Zulu" Odejście od wizerunku elfa z 2001-2003 jest celowe. On jest wykształconym aktorem i nie chce przez całe życie opierać wszystkiego na jednej roli chociaż wiadomo, że rola Legolasa była jego pierwszą dużą rolą i będzie niezapomniana. Jesli porównać wygląd Orlanda i wygląd aktorów w jego wieku - z rodzimego podwórka- to róznica będzie na korzyść orlanda.

Gość gość
mnie się on nigdy nie podobał. Mój typ faceta to np. antonio banderas, pierce brosnan (oczywiscie jak byli mlodzi), keanu reeves, ale orland bloom ani johny deep ani brad pitt nigdy mi sie jakos nie podobali

Gość gość
Nigdy mi się nie podobał. Uroda idealna do roli leśnego skrzata czy hooj wie tam czego :D

Gość gość
Nie jest ani ladny, ani przystojny, ani atrakcyjny, ani ciekawy, lowelas jakich wieluuu

Gość gość
Cpa to starzeje sie