Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan_pytajnik

playstation 2 dla babci , proszę o opinie

Polecane posty

Gość pan_pytajnik

cześć, jestem facetem 27 lat, i myślę czy nie kupić babci playstation 2. na playstation 2 jest pełno fajnych gier (setki), a jej się nudzi (jest oczywiście na emeryturze). co o tym sądzicie? Grałaby? jest tu ktoś kto kupił swojej babci konsolę do gry? zaznaczam, że to BABCIA, czyli kobieta. A kobiety generalnie mniej lubią grać na konsoli od facetów (nas to jakoś bardziej kręci, nie wiem czemu). prosze o opinie, kupować czy nie (łączny koszt wyjdzie z 200 zł) ???

Gość gość
kup babci różaniec i abonament do Koscioła

Gość pan_pytajnik
no do Kościoła chodzi, i modli się też, ale nie jest jakąś zakręconą dewotką. a co sądzicie o Playstation 2?

Gość gość
kup jej! to będzie :classic_cool:

Gość pan_pytajnik
właśnie nie wiem czy będzie grała, czy to jej tylko zagraci pokój. a zna ktoś przypadek starszej osoby, która gra na konsoli?

Gość gość
mój mąż kupił sobie i nawet nie ma kiedy się bawić tym gównem szkoda kasy

Gość gość
a ile babcia ma lat?

Gość pan_pytajnik
babcia ma 86 lat, ogląda takie seriale: M jak miłość, Świat według Kiepskich, i jeszcze coś tam. ma duuużo wolnego czasu, nudzi się jej. nie wiem czy 1) grałaby , 2) poradziłaby sobie z obsługą. chciałbym jakąś opinię kogoś kto zna starszą osobę, która gra na konsoli. Kiedyś czytałem artykuł, że na zachodzie (Anglia, Niemcy) coś takiego się robi coraz popularniejsze i starszym osobom coraz częściej kupuje się konsole i generalnie ludzie są zadowoleni z tego rozwiązania.

Gość gość
A potem babcia zabije sąsiadkę i będzie się tłumaczyć że myślała że sąsiadka ma jeszcze dwa życia

Gość gość
nie mam pojęcia, moja ma 78 i jak się cos zepsuje to nie potrafi sobie proadzic, umie tylko obsdługiwać telewizor, więc nie dałaby rady z playem, ale nie wiem jak Twoja;)