Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale widziałam wczoraj laske przed kościołem

Polecane posty

Gość gość

przejeżdżałam koło kościoła i akurat ludzie wychodzili z kościoła i ona też ewidentnie z niego wychodziła ubrana w miętową mini i takie czarne rajstopy a'la pończochy o coś takiego : http://www.romartex.pl/environment/cache/images/300_0_productGfx_24ca2752e2de73398a64bbf24fbf8a37.jpg i dokładnie była tak ubrana tyle ze w miętowej mini :o :o jak tania dzifffka :o

Gość gość
zazdrościsz? tez mam takie rajstopki i nie uważam aby było coś niestosownego w nich

Gość ta co wyzej
ja niestety juz od dawna uważam, ze są one strasznie dziw*****arskie i tandente.Nie widziałam jeszcze normalnej, inteligentnej dziewczyny w takich, tylko same jakieś ... A tamta tym bardziej, do Kościoła. Na dyskoteke anie do Koscioła

Gość gość
w rajstopach może nie,ale jako ubiór do kościoła odpada ;)

Gość gość
A niby dlaczego? Uwazam ze jest fajny

Gość gość
Kosciol to nie rewia mody.troche pokory i elegancji przy ubiorze w kosciele

Gość gość
A "nie sądź abyś nie był sądzony" coś wam mówi? Aż tak zazdrościsz, że temat założyłaś?

Gość gość
Ja w kościele miałam wczoraj jeansową mini, w dodatku mam długie kręcone włosy i jestem matką. I niemowlę w kościele też miałam. I był ryk. I nawet on jadł chrupki a ja je dojadałam. A i po piwie byłam. Nie jednym jak z całego dnia zliczyć. Szoooooook

Gość gość
o dzięki że zwróciłam Twoją uwagę, miło że mi zazdrościsz, też cię widziałam jak się gapiłaś, no tak twoje 100 kg, przy moich 50.... zazdrościsz :] ale tak to już grubasy mają.

Gość gość
Kurcze dzięki wielkie!!!!!!!!!! A ja szukałam takich rajstop (mężowi się podobają) i nie wiedziałam jak to wpisać. Dzięki tobie znalazłam bez problemu i zamówiłam. :*

Gość gość
13:55, no nawet ja, ateistka nie chodzę podpita do kościoła i nie jem tam chipsów :o

Gość gość
Te rajstopy stylizowane na pończochy to tandeta :O

Gość gość
Coz niektorzy tak maja zero klasy I jakiegokolwiek wyczucia :) Doskonale wpadaja w oko czy w kosciele, czy np. w teatrze ubrani w dzinsy I podkoszulek:P

Gość gość
A mi się podobają i mojemu mężowi też. Ale trzeba być fajna laska i mieć ładne nogi. Grubasom, pasztetom i starym babom się nie podobają, bo ich nie mogą nosić :)

Gość gość
no ja też często spotykam w takich cudach panie. tragedia... większość popatrzy, ale zaraz potem uśmiech z politowaniem na twarzy wymieszany... :)

Gość gość
Ale tu nie chodzi o grube nogi- to jest po prostu wsiowe. Albo rajstopy albo pończochy a nie takie barachło :D

Gość gość
noooo błagam was czy ktoś was na łańcuchach do tych kościołów ciągnie? - w kościele kulturalni ludzie wiedzą jak się ubrać i zachować czego nie można powiedzieć o stadzie hybryd ateistyczno-katolickich co się pojawiają raz na ruski rok bo tak trzeba i żrą chrupki, świecą gołymi d****i i jeszcze się dziwią dlaczego "stare dewoty" się przyglądają

Gość gość
Hehheeh a ja widziałam łaskę w kościele w żółtej koszulce z napisem na cyckach F**K ME

Gość gość
Czort z rajstopami ale przyjdzie ci taka lafirynda z gola dupa i mysli ze w kosciele wszyscy ja podziwiaja

Gość gość
hahaha kaszaloty sie odezwaly co nigdy seksi rajstopek nie zaloza. jak dla mnie sa super i wieszcie mi ze wasi faceci ogladaja sie za mna jak w czyms takim ide bez przerwy

Gość gość
Kobieta z klasa wie kiedy co założyć Takie rajstopki owszem na wieczór ale nie do kościoła. Debilki ! Troche szacunku

Gość gość
Wlasnie.takie rajstopy i miniowka to na impreze a nie do kosciola d/z/i/w/k/o

o matko kochana, cudo :) Ale na ulicę bym w tym nie wyszła- a nogi mam całkiem fajne. Po prostu obciach, co tu duzo mówić. A czy się nasi faceci za takimi oglądaja? Pewnie tak, pytanie tylko z jakich powodów- bo raczej nie na zgrabne nogi patrzą :) Ale jest taki typ dziewczyn, które chodza z tylkiem na wierzchu, aby tylko jakiś osobnik płci męskiej sie obrócił.

Gość gość
Takie rajstopy to są dla młodych dziewczyn 18-25 lat więc nie dziwię się że mogą wam się nie podobać

Gość gość
Kobieta z klasa umie sie ubrac odpowiednio do okazji. Ponczochy tez nie sa noszone tak zeby bylo widac podtrzymujace paski. Tylko w p****lach je tak nosza. Niektore osoby nawet nie wiedza jak sie poprawnie nosi ponczochy jak widac :D wiec te rajstopy z tymi paskami to zywcem wyjete z p****la. Jak sie to komus podoba to niech nosi ale jak dla mnie tandeta zupelna. Mozna wygladac seksownie i efektownie w krotkiej dopasowanej (nie nadmiernie opietej, bo niektore osoby mysla ze jak sciska i wyskakuja walki to jest dopasowana) sukience i cielistych rajstopach, albo i bez rajstop. Mozna wygladac seksownie i nie tandetnie jednoczesnie. Ale rozne sa gusta i wielu osobom tandetny styl sie podoba i uwazaja ze jest wyszukany :D ja stawiam na prostote, dodatki, pasujace kolory itd. A i nie waze 100 kg tylko 52 przy 168 cm :) wiec do grubych nog ktore chcialabym kryc mi daleko. Zreszta nog nie kryje, odslaniam bardzo czesto nawet, ale nie w takich rajstopach

Gość kiciulka12999
mam styl rockowy, ale laczany z klasyka(daleko mi do zbuntowanej nastolatki) w takich rajstopkach poszlabym na koncert metalowo rockowy chociaz balabym sie ze i tak czulabym sie jakos k***wsko, owszem mezczyzni patrza na tkie rajstopki, moj tez a ja razem z nim :P ale moj maz na pytanie czy chcialby mnie widziec w czyms takim zapytal czy to grozba.hahahah

Gość kiciulka12999
co oznaczalo, ze jednak swoja zone wolaby nie ogladac w tanim wydaniu :) chyba, ze w sypialni :P

Gość gość
Rajtki fajne, całkiem seksowne :) ale zdecydowanie nie do kościoła :) to świadczy o złym guście i braku szacunku do innych.