Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Projekt domu

Polecane posty

Gość gość
To jest Forum- Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci cos sie Tobie pomyliło:)

Gość gość
dlaczego ? jestem mama dwojki dzieci, szukam projektu domu .Ten akurat bardzo mi sie podoba

Gość gość
no i związku z tym ze sie Tobie podoba?Ja też jestem mama dwójki dzieci i nie wklejam tu co chwile czegos co mi sie spodoba:)

Gość gość
juz wyrazilas swoje zdanie dziekuje.Czekam na opinie o domu

Gość gość
Dom Masakra:)

Gość gość
dlaczego hmmm

Gość gość
co dlaczego hmmmm?

Gość gość
makabra

Gość gość
Brzydki

Gość gość
bardzo ładny, inny

Gość gość
Murowany jest na wieki zaś z drewnianym różnie bywa.Drewno pracuje,pęka, trzeszczy,szybko starzeje się i jak "spadnie iskra", to po domie.

Gość gość
Piękny jest ten dom. Wygląda jak dworek. I nie zwracaj uwagi na kretynki, też dodałam nowy temat i tępe dzidy stwierdziły że durny temat załozyłam. Jak bym napisała czy moge być w ciąży bo.....1000 powodów to zaraz byłby odzew.

Gość gość
sama jesteś KRETYNKA :)

Gość gość
skoro założyłaś tępy post to Cię zjechały KRETYNKO:)

Gość gość
Projekt brzydki - przynajmniej moim zdaniem - i tak jak ktoś już napisał - o dom drewniany trzeba bardzo dbać. O każdy trzeba ale o drewniany szczególnie. Jest ładny jak nowy a potem z czasem traci urok.

nie bardzo mi się podoba. Po 1 - kolor, jeśli już nawet drewniany dom, to czy musi być w takim kolorze? Po 2 - wypadałoby go ocieplić Po 3 - drewniany dom jest niebezpieczny i nieekonomiczny, no i mogą go zjeść korniki. Po 4 - jak dla mnie jest za duży Wolę jednak murowane domy tym bardziej, że ten projekt nie nalezy do najładniejszych.

Gość gość
dom na zdjeciu wydaje sie piekny,choc nie wiadomo jakie jest rozmieszczenie pokoi w srodku, rowniez wydaje sie bardzo duzy, ogolnie moim zdniem dom bardzo ladny ale sama dla siebie bym wybrala mniejszy i murowany

Gość gość
GOTOWANIE DOM OGRÓD Jak Ty dajesz radę w życiu jak tak prostej rzeczy nie ogarniasz.

Nie podoba mi sie za bardzo jak jest tak dużo w drewnie, ale to kwestia gustu :) A co zmieniłabym napewno to wielkość pokoi bo ZAWSZE ale to zawsze jest ogromny salon a reszta pokoi maleńka :o nie chcę w moim domu pokoi mniejszych niż 20 metrów, a zazwyczaj w projektach są takie po 12 albo nawet mniejsze :o nie wiem po co budować dom z małymi pokoiczkami :o

Gość gość
ale katastrofa. można też wybudować coś nowoczesnego, a nie tania podróbę 19 wiecznego dworku... ale niestety swiadomosc architektoniczna polaków jest taka jak pani ktora zalozyla temat... http :// domyheban.pl/domydrewniane/timthumb.php?src=/domydrewniane/files//1609988_406273529518287_1362651276_n.jpg&w=300&h=280 ale niestety na dobra architekture w pl trzeba polowac. przykre to. co wy w tych pseudo dworkach widzicie?

Nie mówię, że dom z linku autorki jest jakiś ładny, ale uważam, że każdemu podoba sieco innego i nie wiadomo czy ktoś tu chciałby zamieszkać w domu, który dla ciebie jest cudem architektury...nie o to chodzi w wyborze domu żeby było modny albo nowoczesny, tylko żeby mieszkańcy dobrze się w nim czuli i żeby był praktyczny i łatwy w utrzymaniu

Gość gość
A gdzież ty autorko masz tam projekt domu? To przecież artykuł jest. Mamy się wypowiadać na podstawie jednego tylko zdjęcia?

Gość gość
No mi nie szczegolnie sie ten dom podoba, w ogole wszystko bym w nim zmieniła.... nie przepadam za domkami z drewna, wolę raczej coś w tym guście http://www.centrumprojektow.eu/projekty-domow/20891/ , nowoczesny mininalizm , a nie jakieś drewniany misz masz.

Gość gość
Jesli chodzi o dokladnie taki dom to nie podoba mi sie on. Wyglada jak zajazd lub jakas karczma. Jesli juz chcesz drewniany to sa o wiele ladniejsze projekty, nowoczesne. Ja lubie drewniane domy, ale osobiscie chcemy budowac murowany. Moi rodzice maja duzy dom drewaniany, ma juz 30 lat i jest w bardzo dobrym stanie. Nie jedza go korniki (sa do tego specjalne lakiery/farby wiec bez przesady), nie ma dziur, nic sie nie rozchodzi, drewno wyglada nadal ladnie. Nic nie trzeszczy. Byl w ciagu tych 30 lat raz odmalowywany. Dom ma murowana podmorowke (z malych cegiel),

Gość gość
ogrzewanie domu kominkiem-totalny niewypał:( my musieliśmy dogrzewać gazem ajk były mroźniejsze dni czyli -10 :( a nie wspomnę ile drewno kosztuje do kominka :( często trzeba dokładać do kominka nawet w nocy i noszenie drewna do salonu(tam mamy usytuowany)równa się ciągły bałagan:( drugi raz nie popełniłabym tego błędu...może ładnie wygląda ale to wszystko...

Gość Sunsina
Nie wiem do mnie jakoś nie przemawia, mi zdecydowanie bardziej podobają się projekty nowoczesne i wyróżniające się czymś od innych. Bardziej coś w tym stylu http://oryginalneprojekty.pl/ . Chociaż wiadomo, że każdemu może podobać się coś innego.