Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZCZECIN Poszukuje opinii o dr Beacie Marszałek, dr Tribull

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej. Czy któraś miała z Was operacje piersi u Tribull lub Marszałek? Gdzie robicie piersi w Szczecinie? Dmytrzak mnie nie interesuje, Pastucha i Śliwiński również. Pomóżcie kobitki.

Gość gość
Jeszcze Ostrowska- Clark mnie interesuje. Wiecie coś o niej?

Gość gość
Moja znajoma ma dziś op powiększania piersi u dr tribull potopczuk w Berlinie jak będę coś wiedziała to napewno napiszę:-)

Gość gość
Byłoby super. dzięki bardzo.

Gość gość
Witam ja obiecalam że napisze , moja znajoma miała w Berlinie powiększanie piersi trzy tygodnie temu u Tribulla Potopczuk , ona jest narazie zadowolona , ma implanty pod gruczol okrągłe i są naturalnie trochę wiszące,ja byłam u niego sama na konsultacji i mi też powiedział ze da mi okrągłe pod gruczol , ja się zdecydowałam na innego lekarza ( anatomiczne i częściowo pod mięsień ) i wyszły bardzo fajnie , myśle ze najważniejsze jest podobać się samej sobie:-) pozdrawiam

Gość gość
Dzięki bardzo za pamięć i odpowiedź ;) A jak można zapytać na kogo się zdecydowałaś? Ja wolę anatomy ze względu na to że jestem bardzo szczupła, a moja klatka to raczej koścista. Nie chcę 2 arbuzów na klatce ;)

Gość gość
Ja robiłam u dr Sliwinskiego.

Gość gość
Jeszcze dopisze ze ja robiłam u dr Sliwinskiego ale nie chce nikogo polecać bo każdemu lekarzowi potrafi coś niewyjść, ja widziałam piękne piersi po Dmytrzaku ale jemu tez op niewychodzą:-( idź na kilka konsultacji i kieruj się intuicją pozdrawiam

Gość gość
Dzięki bardzo ;) W sumie myślę o dr Katarzynie Ostrowskiej- Clark, to tak na początek. Z innych to jeszcze dr Kuna. Na pewno pójdę na konsultacje to tej 2 i zobaczę co powiedzą. Strasznie ciężko jest wybrać lekarza. Wiem, że każdemu może coś nie wyjść, ale jeszcze ważne jak się lekarz zachowa kiedy będzie trzeba dokonać korekty :( Dmytrzak to chyba król na czarnej liście plastyczków, nie tylko na kafe ale i na beauty. Ale ja również znam osoby które biust u niego robiły i są bardzo zadowlone.

Gość gość
Jest gościu w ruskim szpitalu, przychodzi do niego pielęgniarka, a on mówi: - Sjestra wy mieszajtie mnie jajca. - Nie ma mowy. Na drugi dzień: - Sjestra wy mieszajtie mnie jajca. - Nie ma mowy. Na trzeci dzień: - Sjestra wy mieszajtie mnie jajca. - No dobrze. No to robi mu "dobrze". Kiedy kończy i wychodzi to gościu mówi: - A ja chciał kogiel - mogiel.

Gość gość
Hej dziewczyny ja robiłam piersi u dr Piotrowiaka w Szczecinie. Dr polecił mi anatomki, jestem już pół roku po i wyszły super :-)

Gość gość
Napisz coś więcej. Jaki koszt, jak klinika. Jaki masz rozmiar tych anatomów, jaka firma itp. Pozdr.

Gość gość
Firma mentor z dożywotnią gwarancją (mam certyfikat) 330 ml. Klinika przytulna personel miły. Doktor po zabiegu dogląda osobiście (wypis, kontrole). Potem jeszcze 2 razy dzwoniłam do doktora z pytaniami - kontakt super (zawsze konkretna odpowiedź). Piersi jak mówiłam wcześniej są naprawdę piękne! (Zawsze o takich marzyłam) :-)

Gość gość
Wszystko razem wyszło mnie 13000 zł :-)