Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sopot molo i piekny dzień

Oświadczyny ... Pomoc

Polecane posty

Witam chciałbym oświadczyć się swojej dziewczynie z która jestem 5 lat. Planuje oświadczyny na molo w Sopocie lecz na tym moja "inwencja twórcza" się skończyła. Dlaczego to miejsce? A to dlatego, bo nigdy ona nie była nad morzem. Mniej więcej wyglądać będzie to tak ,że wyjedziemy na wakacje w sierpniu ,na mazury a nagle dojedziemy do Sopotu i tego samego dnia lub następnego zabiorę ja na molo w Sopocie. Chciałbym żeby była jakaś kolacja na molo, lecz czy jakaś restauracja lub ktoś kto by mógłby to zorganizować znajdzie sie w Sopocie? A ja mu bym zapłacił po tej romantycznej kolacji. Po za tym jak bym miał się, spytać moich przyszłych teściów o jej rękę? Tak aby reszta jej rodzeństwa sie nie dowiedziała, a tym bardziej moja wybranka:)? Jest jeszcze trochę czasu, ale liczę że drogie panie mi pomożecie i dacie jakieś cenne rady , bądź informacje kto by mi mógł pomóc w organizacji tego. Pozdrawiam i czekam na komentarze :)

Gość gość
Możesz zamówić pizzę albo Catering ale wątpię by ktoś to mógł zorganizować chyba że jest na tym molo już restauracja. Bo w miejscu publicznym nie można stawiać prywatnych stolików raczej, poza tym tłumy ludzi będą chodzić jak się będziesz oświadczał. A teściów się pyta PO TYM jak wybranka się zgodzi, bo jak się nie zgodzi, po co pytać

Gość gość
W sopocie w wakacje sa takie tlumy ze raczej musialbys zaplacic za to restauracji, za organizacje, kilka miesiecy przed. Myslisz, ze ktos Ci na to wylozy z wlasnej kieszeni???

Gość gosciuhy
swietny pomysl, na molo w Sopocie jest jakas restauracja, nawet mozna tam załatwic grajków. ;) o reke sie juz nie pyta tesciow tylko sama narzeczona, w jakim swiecie zyjesz? :D

Gość gość
a w jakich Ty czasach zyjesz zeby tesciow o reke pytac? hehe, usmialam sie :) z nia masz sie ochajtac a nie z tesciami, tesciom powiecie juz wspolnie, zaniesiesz tesciowi winko, tesciowej kwiaty i bedzie okejka. a co do zareczyn, fantastyczny pomysl, sama bym tak chciala kiedys (wiec jak sie nie zgodzi, oswiadcz sie mi :P :D )

Gość sopocianka42f
moglabym ci pomoc, ale nie wyloze kasy, wiec raczej nie ma opcji

sopocianka42f a jak byś była w stanie mi pomóc? Wszystko w kwestii kasy można uzgodnić. A czy jest może tam bardzo blisko jakąś restauracja ? Albo jest jakaś restauracja która mogła by coś takiego zorganizować?

Gość gość
Przecież nadanym końcu molo jest restauracja, wiec co za problem. Musisz tylko zarezerwować stolik, jako że to sezon wakacyjny to lepiej zrobić to z wyprzedzeniem.

A mógłby ktoś mi podać nazwę tej restauracji lub stronę www ich?:)

Gość gość
www.meridianmolo.pl/ - na koncy, Zatoka smaku na poczatku - czlowieku, nie umiesz guglowac? zatok smaku jest bardzo droga. Ale co- chcesz cala restauracje dla siebie? Po co? zarezerwujesz wczesniej stolik i tyle. A pzry [plazy masz wiecej tanszych restauracyjek, wejdz na strony trojmiasta, tak siobie mozesz pewnie wpuszczac cyganow z muzyka,

Gość gość
jesszce jest kawiarnia przed molo z pieknym widokiem z gory , winda sie wjezdza, z tym ze sama w sobie dosc skromna Mozesz tez zamowic stolik w Grand Hotelu z widokiem na morze,

Gość gość
zabierz ja potem tutaj www.mariaszek-gdynia.pl/ gwarantuje, ze bedzie mega zadowolona i zachwycona wrecz;) laski lubia takie akcje