Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

spodnie z ecosk贸ry

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

hej dziewczyny mam pytanie czy krawcowa bedzie w stanie zwezic nogawki i skrocic ca艂o艣ciowo szorty z ecosk贸ry? ile to moze kosztowac?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dodam jeszcze, 偶e szorty s膮 takie lu藕niejsze (az za bardzo), a ja jestem bardzo chuda i my艣le czy da sie cos z tym zrobic, czy musze je odeslac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ode艣lij. Wi臋cej zap艂acisz za przer贸bki, ni偶 te szorty warte, a efekt nieznany. Sama dopiero przerabia艂am zbyt lu藕ne w pasie i biodrach spodnie. Co si臋 nablu藕ni艂am, to moje. Za samo prucie wzi臋艂abym 30 PLN + 20 za szycie. Skr贸cenie sp贸dniczki/spodni kosztuje 15-20 u mnie w pipid贸wie. W wi臋kszym mie艣cie podejrzewam, 偶e wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurcz臋 no ja jak kiedy艣 zw臋偶a艂am spodnie w pasie to zap艂aci艂am jako艣 10 z艂 i efekt rewelacyjny, no bo i krawcowa naprawd臋 godna polecenia. Tak samo nie zawiod艂am si臋 jak mi poprawia艂a sukienke na wesele. Ale kurcz臋 nie wiem jak to jest z t膮 ecosk贸r膮, bo spodenki maj膮 potencja艂, tylko ja przez chorob臋 strasznie schud艂am. Ju偶 nie wspomne o tym, 偶e w tym sezonie w sklepach jest DRAMAT, paskudne ciuchy z beznadziejnego materia艂y nie warte 5 z艂.;/ Tak偶e chcialabym zw臋zi膰 chocia偶 troche nogawki, 偶eby nie wygl膮da膰 jak w worku:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piza si臋 w nich zagotuje.Depilacja jej bezp艂atna.

Udost臋pnij ten post