Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

preparat na recepte na odchudzanie ???

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

witam, czy sa jakies preparaty jakie mo偶e przypisa膰 mi lekarz, na szybkie schudniecie. kiedys lata temu mia艂am przypisana meridie. wiem, 偶e jestr wycofana ale mo偶e sa jakies inne specyfiki kt贸re pomog膮 mi schudnac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mariuszka
Ja na twoim miejscu spr贸bowa艂abym Foreverslim.Tabletki radza sobie rewelacyjnie podczas odchudzania.Zanim si臋gniesz po meridi臋 to si臋 dobrze zastan贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angellinna
Polecam wizyt臋 u dietetyka. Oka偶e si臋 najlepsz膮 inwestycj膮 w zdrowie i perfekcyjne cia艂o;) Mi bardzo pomog艂o, po takiej konsultacji zdecydowa艂am si臋 na Perfect Diet i jest super, mam wi臋cej czasu dla siebie;)

Udost臋pnij ten post

Witam! Stosowanie samych suplement贸w nie jest wystarczaj膮ce w kuracji odchudzaj膮cej. Nale偶y zdrowo si臋 od偶ywia膰 i uprawia膰 sport, a dopiero przy tym stosowa膰 suplementacj臋 - np. Appetite Control, kt贸ra zapobiega nag艂ym napadom g艂odu, a tak偶e pomaga hamowa膰 apetyt przez co wspomaga szybsz膮 utrat臋 wagi. Pozdrawiam, Agnieszka Doma艅ska _________________ Online Ekspert marki Aqua Slim.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kingggunnia
lepiej zajrzyj do rankingu naturalnych suplement贸w na odchudzanie http://rtno.pl, kt贸re s膮 skuteczne i nie zaszkodz膮 dla Twojego organizmu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plepla
Mog臋 Ci poleci膰 Foreverslim.Tabletki rewelacyjnie wspomagaj膮 odchudzanie .Dzi臋ki tym tabletk膮 naprawd臋 mo偶na schudn膮膰 szybko i du偶o a co najwa偶niejsze b臋dzie to odchudzanie nie szkodz膮ce zdrowiu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Irminka22
A jak stosowa膰 ten Appetite Control?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z opini膮 dotycz膮ca Foreverslimu.Dla mnie te tabletki r贸wnie偶 okaza艂y si臋 bardzo pomocne podczas odchudzania.Te tabletki i odpowiednia dieta zadzia艂a艂y po prostu cuda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie ani dietetyk ani tabletki nic nie pom贸g艂...tzn. nie spad艂a waga... staram si e sama zdrowo je艣膰 i w miar臋 rusza膰..jedno co to da艂o, waga stoi w m-cu...a bywa艂o gorzej

Udost臋pnij ten post

Irminka22 prawid艂owe dawkowanie to 3 g (6 kapsu艂ek) dziennie, w trzech dawkach po 1 g (2 kapsu艂ki) ka偶da, z 1 lub 2 szklankami wody, przed posi艂kiem. Pozdrawiam, Agnieszka Doma艅ska Online Ekspert marki Aqua Slim.pl

Udost臋pnij ten post

Witam, co si臋 stanie jak wypije wi臋cej saszetek Aqua Slim ni偶 jest to zalecane? czy s膮 jakie艣 skutki uboczne? Chcia艂abym jak najszybciej schudn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Witam! Jak do tej pory nie dotar艂y do nas informacje w zwi膮zku z odczuwaniem skutk贸w ubocznych przy stosowaniu suplementu AquaSlim oraz te zwi膮zane z przekroczeniem zalecanej dawki . Dodam te偶, 偶e AquaSlim jest suplementem diety przeznaczonym wy艂膮cznie dla os贸b doros艂ych. Produktu nie powinny przyjmowa膰 kobiety w ci膮偶y, matki karmi膮ce, a tak偶e osoby uczulone na kt贸rykolwiek ze sk艂adnik贸w produktu. Przypomn臋 tak偶e jeszcze raz, 偶e zalecana dzienna dawka tego suplementu to zawarto艣膰 1 saszetki (10g). Pozdrawiam, Agnieszka Doma艅ska Online Ekspert marki Aqua Slim.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co z Appetite Contol? czy mog臋 go stosowa膰 w wieku 16 lat?

Udost臋pnij ten post

Przykro mi, ale suplement diety Appetite Control r贸wnie偶 przeznaczony jest wy艂膮cznie dla os贸b doros艂ych. Pozdrawiam, Agnieszka Doma艅ska Online Ekspert marki Aqua Slim.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tam ba艂a bym si臋 bra膰 jakie艣 dziwne specyfiki na recept臋. Po prostu zacz臋艂am aktywniejszy tryb 偶ycia, kole偶anka poleci艂a mi Aqua Slim, wi臋c go kupi艂am i bior臋 od miesi膮ca. Efekty s膮 a przede wszystkim nie podjadam wieczorami.

Udost臋pnij ten post

Witam! Bardzo mi艂o s艂ysze膰, 偶e suplement diety AquaSlim jest pomocny w procesie odchudzania. Bardzo dobrze, 偶e 艂膮czy Pani jego stosowanie wraz z aktywno艣ci膮 fizyczn膮. Dodam tak偶e, 偶e nale偶y stosowa膰 tak偶e diet臋, tak aby efekt utraty wagi by艂 w pe艂ni skuteczny. Pozdrawiam, Agnieszka Doma艅ska Online Ekspert marki Aqua Slim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weraa111
Ale to prawda, po co si臋 faszerowa膰 艣rodkami na recept臋 jak mo偶na bra膰 co艣 o naturalnych sk艂adnikach. A efekty s膮 - mog臋 potwierdzi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jasne 偶e sa, ja stosuje Aqua Slim ju偶 miesi膮c, ale to wa偶ne by do tego rusza膰 si臋 i zdrowo od偶ywia膰 inaczej nic to nie da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy aqua slim mog膮 pi膰 kobiety karmi膮ce piersi膮?

Udost臋pnij ten post

Witam ponownie! Kobiety karmi膮ce piersi膮 powinny powstrzyma膰 si臋 od stosowania suplementu diety AquaSlim - takie s膮 zalecenia. Pozdrawiam, Agnieszka Doma艅ska Online Ekspert marki Aqua Slim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie eksperymentowa艂abym na sobie stosuj膮c tabletki kt贸re sa brane bez zalece艅 lekarza.Na rynku jest wiele bezpiecznych tabletek dost臋pnych bez recepty.Ja zainwestowa艂am w Foreverslim i twierdze 偶e by艂o to najlepiej zainwestowane pieni膮dze.Jestem zadowolona z ich skuteczno艣ci.I teraz dopiero czuj臋 si臋 zdrowo i lekko.

Udost臋pnij ten post