Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie bo sie bardzo przejmuje otoz mialam wspolzycie 15 kwitnia ( teoretycznie nie dzien plodny) i pekla nam prezerwatywa lecz wzielam tabletke po po 15 godzinach. Po 5 dniach od tabletki dostalam " miesiaczke " leciall 3 dni srednio i 2 dni plamienia. 21 dni po wspolzyciu zrobilam test wyszedl negatywny i na drugi dzien na czczo i rowniez wyszedl negatywny. Przejmuje sie bo jestem 2 dni przed wspodziewana miesiaczka i co mnie nie z boli albo sie zle poczuje to przezywam ze jestem. Ktoras z was spotkala sie z takim problem? Pozdrawiam

Gość gość
test negatywny i był okres na dodatek więc czego jeszcze się doszukujesz? Wyluzuj baboo

Gość gość
Przez tabletke po moglo ci sie wszystko rozregulowac, w ciazy nie jestes' skoro dwa testy wyszly negatyne. I nastepnym razem test nie musi byc na czczo, wystarczy pierwszy poranny mocz:-) :-) :-)

Gość gość
To efekty działania tabletki po. To bomba hormonalna więc namieszała w organizmie.

Gość gość
Wlasnie tak zrobilam 2 test pyl pierwszym porannym moczem zrobionym

Gość gość
NIE jesteś. Na 100%. Tabletka PO często powoduje krwawienia przed datą okresu, poza tym wszystko zaczyna wariować. Spokojnie, zaraz się unormuje. W ciąży nie jesteś.