Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy macie do sandałów i skarpet???

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś nie lubi wyglądac jak pedzio i woli w skarpetach chodzic? Ja tam w każdy upał chodzę w skarpetach i nie jest mi gorąco. A te osoby co drą się że to żalowo to p******* są...

Gość magddzia6
P******* jesteś.

Gość maciekky6
Zgadzam się!

Gość morwa trudu powszechnego
Podchodząc praktycznie, skarpety i sandały to bardzo sensowny zestaw. Sandały gwarantują doskonały dostęp powietrza i oddychanie stopy. Skarpeta chroni przed drobnymi urazami, większym brudem, nagłym chłodem i wchłania pot. To ma SENS. Nie wydaje mi się, żeby ta nagonka na skarpety i sandały, była oparta na czymkolwiek, poza mniemaniem jakichś tam "stylistów".

Gość gość
zgdzam się, jesteś p**********y :)

Gość gość
??Y

Gość gość
To wasz wybór, chcecie - ubierajcie sie jak wiesniaki. Chłopaki z modnym, świeżym ubiorem zawsze beda dla dziewczyn atrakcyjniejsi i bardziej zauważalni.

Gość gość
Chłopaki z modnym, świeżym ubiorem xx Hyhy.. Co mają skarpety do mody i świeżości?

Gość gość
Uważam że każdy powinien ubierać się tak jak chce. Powstało kiedyś jakieś głupie podejście ze jak sandały to bez skarpet. Ja akurat wolę chodzic bez skarpet i nie interesuje mnie jak chodzi na przyklad moj sąsiad. Ch*j mi do tego i wam tez. Pilnujcie swojej d**y a nie kogoś.