Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaproponować mu spotkanie?

Polecane posty

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak za duże cycki :) zwłaszcza przy zgrabnej figurze. Masz fajne wymiary.

Gość Ta marudząca bez faceta
Trafiłeś kulą w płot. Biust mam wyjatkowy mały jak na swoją posturę, za to tyłek mam duży. Mało który POLAK docenia takie prorpocje. To że jestem sama, to nie przypadek. Po prostu się nie podobam. Ładna buzia to za mało, tu potrzeba także ciała N. Siwiec czy tam innej Ciupy, Krupy etc....

Gość gość
Jenifer Lopez ma spory tylek, a maly biust, i dobrze sie prezentuje... widzisz, a mi panowie mowia, ze ja mam za duze piersi, pytaja, po co taka duza roslam itd. - Polakom nie dogodzimy

Im to chyba mało kto pasuje: no może Natalia Siwiec - tyle, że naturalna, bo sztuczność w końcu jest ,,be" i ,,fe". I jacyś nietypowi ci narzekający na Twoje piersi. Ja znam głównie takich, którym przeszkadza, kiedy kobieta nie ma miseczki co najmniej 75C...

Gość gość
ja mam 80d, slyszalam nie raz, ze sa za duze... Siwiec naturalna? hahaha

Chodziło mi o to, że oni wymagają żeby kobiety wyglądały jak Siwiec, a jednoczesnie były naturalne. Tzn. oni się chyba łudzą, że takie kobiety istnieją...

Gość gość
no ja rozumiem, i co poczac... niech szukaja, a to, ze nie znajda, to ich problem