Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pamiec kobiet

Polecane posty

Gość gość

Cześć, powiedzcie mi kobiety jak to jest: jest kobieta z którą się spotyka sie facet, jesteście sobą zauroczeni, wszystko idzie super, aż tu nagle facet pisze, że nie chce się już spotykać. CZY taka dziewczyna myśli potem o tym gościu, przez jaki długi czas może myśleć o nim, ma go w pamięci, ma o nim dobre zdanie??

Gość gość
pamiec mam dobra jak widze durnia ktory tlamsi wlasne dzieci to go zapamietam na zawsze

Jasne, podobnie jak nadal czasami mi się przypomni nauczycielka której nie lubiłam albo facet który niechcący napluł mi na buta.

Gość gość
ale pamięta o Tobie w kategoriach, z******ty facet, fajnie byloby z nim być. Czy ma negatywne skojarzenia, że tak nagle coś mu odwaliło i powiedział, że już nie może się spotykać???

no chyba nie fajny skoro nagle mu się odwidziało i nie powiedział nawet dlaczego :P

Gość gość
powiedział dlaczego, wytłumaczył się, ona to zrozumiała. On jej nadal pragnie mimo że sam to zakończył. Ona też cały czas o nim myśli ( wiem, że też była mega zajarana tym facetem) ??????? Mineły 3 miesiace

Jak zrozumiała to może jeszcze jest na coś szansa, z drugiej strony zależy jaki to był powód i nie jest wcale powiedziane, że chciałaby do niego wrócić.

Gość gość
powodem była za duża odległość i spotykanie się raz na 2-3 tyg. Nie da rady poznać tak drugiej osoby

ja zawsze pamiętam o wzystkich ludziach, którzy byli znaczący w moim życiu. no ale ja się nie spotykam, to nie mam prawa głosu, to pa!

Gość duszek001
odległość nie jest żadną przeszkodą w budowaniu związku- problem jest z chęcią walki o taką relację. Co do Twojego zachowania: kobieta jest z Tobą szczęśliwa, zakochana ,jest jej dobrze z Tobą i nagle dostaje....mega kopa w d....pE, bo Tobie akurat przyszedł chwilowy kaprys aby ją pogonić- powiem tylko tyle- Takiego C*******ak Ty nie powinna nawet w tej sytuacji opluć, nawet tego nie jesteś wart.