Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiekszosc 20letnich chlopcow wyglada jak dziewczynki, sylwetki maja dziecinne

Polecane posty

Gość gość

:O co sie dzieje z facetami? dlaczego coraz wiecej chlopakow ma kobiece sylwetki, male dlonie, waskie ramiona, chude rece jak patyczki, czesto szerokie biodra, pociagle drobne buzie, wygladaja smiesznie i pedalsko:O

Gość gość
Nie wiem, juz kiedys zakładałam o tym temat. Wystarczy wyjsc na miasto i spojrzec na facetow ponizej 30rż. 99% z nich ma wąskie ramiona, wielu szerokie biodra albo są od głowy do stop wychudzeni jak anorektycy

Gość chłe chłe chłe chłe chłe chłe
zwykłe pisdusie co nie ćwiczą:D

Gość gość
nie chodzi nawet o styl ubierania ktory u 'facetow' ewouluje w strone kobiecego wygladu to jeszcze ich sylwetki coraz bardziej przypominaja kobiety, wystarczy popatrzec na starsze roczniki, sa bardziej mescy zbudowani, a teraz juz od gimnazjum nic sie w wygladzie chlopaka nie zmieniapraktycznie , trudno nawet ich nazywac mezczyznami, bo nie wygladaja jak mezczyzni nawet w wieku 25 lat i na dodatek coraz wiecej chlopakow ma slabe psychiki, coraz mniej mniej testosteronu maja:O

Gość gość
też to widzę, niektórzy nawet tych marnych 170 cm nie mają, małe dłonie i stopy, wąskie ramiona, zero męskich rysów twarzy, charaktery też coraz mniej męskie.

Gość gość
I na dodatek fryzurki ala Justin Biber, spodnie rurki, z zachowania maminsynki i cipki, ogólnie zero w nich męskości.

Gość gość
Kobiety takich teraz lubią :) normalnych męskich facetów nazywają dresiarzami, polaczkami, koksami, frajerami nie umiejącymi się ubrać etc Teraz na topie jest wlasnie taki chudy chłoptaś, w rurkach, z torbą na ramie, z ajfonem w reku, non stop online na fejsie lajkuje i postuje, lansuje sie w klubach i na miescie :D Same takich chcecie

Gość gość
z sylwetką się człowiek rodzi, ona się później nie ksztaltuje. a sylwetka nie jest zalezna od człowieka, bo gdyby tak było to kazda kobieta by chciała mieć klepsydrę np.:) taka moda na całym swiecie, jak wam nie pasuje to się dostosujcie i powodzenie bedzie

Gość gość
p*********z 🖐️ nastoletni chlopcy zawsze byli chudzi i z dziewiczym wasikiem 🖐️ a faceci 20 plus sa normalnie zbudowani z tego co ja widze no i coraz wyzszsi jeszcze z 20 lat temu 180 cm to juz byl ewenement teraz co drugi tyle ma no chyba ze chodzi o sposob ubierania sie faktycznie wsrod mlodych rurki i inne "modne stylizacje"przewazaja ale i tak lepsze to niz dres 🖐️

Gość gość
teraz 20 latek wyglada jak gimnazjalista badz dojrzewajaca kobieta:O

Gość gość
Jakies głupoty gadasz :D wez idz pod gimbazjum to zobaczysz 13-16 latkow ktorzy mają po 190cm i wiecej :D Mój 14 letni brat ma 185cm, sylwetka meska ale twarz jeszcze dziecięca, podobnie wiekszosc jego kolegow, niektorzy faktycznie są niscy, drobni, dziewczęcy ale to mniejszosc. Nie wiem gdzie ty zyjesz, moze w Wiedniu ? Tam chyba same Conchity :classic_cool: