Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniula1823000

chodakowska moje efekty

Polecane posty

Gość aniula1823000

Witam:) od niedawna cwicze z Chodakowską 9 miesięcy temu rodziłam drogą cc w czasie ciaży przytyłam 33kg przy wzroscie 166cm to bardzo dużo :( dziś waże 58kg ale ciało jest miękkie i nie ładne:( przygode z Ewa zaczełam zaledwie 10 dni temu efekty są super juz piszę; talia -3cm brzuch i tu szooook -8cm pupa -3 uda -0,5 reka nic Cwicze intensywnie killer, rolki, rower, i skalpel (codziennie 2 zestawy np killer rano wieczorem skalpel) killer to istna katorga poczatkowo wytrzymalam 20 min, ale z czasem do ogarniecia, a Wy wiczycie????? całuje kissss

Gość gość
ja chce zaczac dzis cwiczyc.... bede robic cwiczenia ewy na przemian z jillian. Ciekawa jestem efektow. :)

Gość gość
Ja niestety nie ćwiczę systematycznie i nie trzymam się żadnej diety...powiem więcej : kocham jeść, nie zawsze zdrowo. Z chodakowską zaczęłam ćwiczyć w styczniu i mimo,że ćwiczę najwyżej 2razy w tygodniu (skalpel,6minutówki, skalpel wyzwanie) + pływanie 3 x w tygodniu, efekty są świetne. Nie mierzyłam się i nie robiłam sobie zdjęć przed rozpoczęciem, bo nie wierzyłam że będe to kontynoować, ale weszłam w spodnie z liceum (niedawno były o 2 rozmiary za małe), nie mam brzucha jakbym była w ciąży i zmniejszył mi się cellulit.

Gość SylwiaFilkusik
Jak dla mnie ćwiczenia ewki sa bardzo niekorzystne na stawy, szczególnie kolana mnie bolą

Mi się najlepiej ćwiczy z Mel B, można sobie dobierać bloki ćwiczeń w zależności od tego na co chcesz położyć największy nacisk

Miłe Panie, Aby zadbać o organizm podczas dużego wysiłku fizycznego, należy zapewnić sobie także odpowiednią dawkę kolagenu. Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu zdrowych kości. Aż 10g kolagenu, a także l-karnitynę zawiera nasz preparat - 4Flex Sport. Polecam go Pań uwadze. Służę pomocą w przypadku pytań bądź wątpliwości. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex Sport

Gość gość
czyli co 4 Flex zabezpiecza stawy i odchudza ? ma swoim skłdzie L-karnitynę

Witam ponownie! Suplement diety 4flex sport ma na celu ochronę stawów i kości. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex Sport

Gość gość
4 Flex kojarzy mi się jako lek dla starszych osób z problemami stawów

Witam ponownie! Suplement diety 4flex ma wiele wariantów, także dla osób starszych. Dla nich rekomenduję stosowanie 4flex Silver + wapń + witamina D. Wapń jest potrzebny do utrzymania zdrowych kości oraz pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni. Z kolei witamina D bierze udział w prawidłowym wchłanianiu/wykorzystaniu wapnia, pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu wapnia we krwi, utrzymaniu zdrowych kości oraz prawidłowym funkcjonowaniu mięśni. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex Sport