Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co moze wynikac z takich objawow

Polecane posty

Gość gość

Nie ukonczylam jeszcze 20 lat...od zawsze w sumie mialam problemy z okresem..raz nie mialam go po kilka miesiecy potem mialam az za dlugo..ech...w koncu mialam kilka miesiecy okres i poszlam do lekarza bo sie balam ze to jakis rak szyjki macicy ale lekarz mnie zbadal mowi ze nic nie wyczul i powiedzial ze na raka jestem za mloda i ze albo sa to zmiany hormonalne albo jakies torbiele na jajnikach..jutro mam isc na usg ale tak sie boje..lekarz mowi ze nie potrzebnie..ale jednak czasem odczowam bol podbrzusza i czasem jakby jajnik z lewej strony...:/

Gość gość
spokojnie, też miałam problemy z okresem, tyle że ja biorę tabletki anty na regulację

Gość gość
A moglabys dokladnie powiedziec o tych problemach? Mi lekarz dal tabletki na zahamowanie krwawienia ale po kilku dniach znow zaczelam krwawic

Gość gość
Lekarz mial racje. Nie rodzilas dzieci ani nie mialas menopauzy a to sprzyja rozwojowi raka..poza tym jestes bardzo mlodziutka w najgorszym przypadku masz cyste na jajniku

Gość gość
zaburzenia hormonalne, może torbiele na jajnikach usg da odpowiedź dobrze by było zrobić cytologię i zbadac hormony

Gość gość
Czyli mowicie ze ma racje lekarz ze to nie zaden rak?