Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wicka

Szkoła.

Polecane posty

Gość Wicka

Cześć dziewczyny . Słuchajcie . Mam taką niefortunną sytuacje . Przez jakiś miesiąc może nawet ponad nie było mnie na lekcjach WF ale dlatego, że miałam teraz mnóstwo badać na serce i akurat wyjazdy wypadały w te dni kiedy miałam zajęcia fizyczne. ( Co tydzień musiałam jeździć przez dwa dni ) No i okej. Normalnie przynosiłam usprawiedliwienia . I wszystko git. No i dzisiaj babka od WF do mnie czy trzeba mi specjalnie zaproszenie wysłać . I , że 2 mi wychodzi . A ogólnie zawsze ćwiczyłam oczywiście mniej przez problemy ale się starałam + tylko teraz ten okres miała bardzo ciężki . I fakt mam mało ocen . Ale teraz od środy już normalnie idę bo badania mi się skończyły i będę do końca roku ćwiczyć . Ale myślicie że można tak ja ona zrobić ? + stawiła mi 1 za aktywność gdzie mnie nie było . Co mam robić .. Stresuję się strasznie tym zwłaszcza, że z WF zawsze byłam dobra. I denerwuję się tą sytuacją . Co mam robić ...

Gość sewereczka
Dlaczego Twoja mama nie pójdzie z tym do Twojej wychowawczyni albo dyrektorki szkoły?

Gość gość
Trochę asertywności. :) Przyniosłaś usprawiedliwienie, miałaś sprawy ważniejsze niż WF - tyle w temacie.

Gość gość
powinnas iśc sama do pani od wfu albo z mama i wyjasnic sytuację. Podac przyczyny swoich nieobecnosci.