Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie, bez wulgaryzmów

Polecane posty

Gość gość
Juz to pisałam, w marcu egzamin adwokacki zdałam, ale w odróżnieniu od Ciebie z fryzjerek się nie naśmiewam i nie generalizuję. xxxx hahahahhahahahahahahhahahaha. a to się uśmiałam! :)

Gość gość
"Pracuję w dużej firmie na kierowniczym stanowisku. Na rozmowę kwalifikacyjną prędzej bym zaprosiła Marię, Ewę czy zwykłą Annę zamiast jakiejś Nikoli, Andżeli, Emmy czy Vanessy. Te pierwsze imiona kojarzą się solidnie, tych drugich normlany człowiek nie weźmie na poważnie. Zresztą od razu skojarzenie jest jedno, z jakiej rodziny pochodzi. Mamusia z tatusiem pod kopułą chyba równo nie mieli." zapewne wybierasz też osoby po znaku zodiaku i tym co mówi horoskop? Owszem, dziwne imiona nadają zazwyczaj patologiczne osoby. Tylko dlaczego kogoś skreślać bo ma porąbane imię? Lepiej wziąć Ewę mimo, że Vanessa jest równie dobrze wykształcona a może nawet lepiej?

Gość gość
wątpie, że taka vaneska byłaby lepiej wykształcona, serio :)

Gość gość
zapewne wybierasz też osoby po znaku zodiaku i tym co mówi horoskop? xxx astrologią i zaboboniarstwem to ja się akurat w życiu nie kieruję. Natomiast imię potrafi wiele powiedzieć o człowieku, z jakiej rodziny pochodzi.

Gość gość
To się śmiej, w końcu smiech to zdrowie. Ja wiem swoje, a Twój poziom intelektualny okryjmy wstydliwym milczeniem żegnam bez żalu.

Gość gość
patola od tej Emmy bije, pójdź po rozum do głowy i poszukaj normalnego imienia ze zwykłego kalendarza a nie skazuj dziecka na pośmiewisko

Gość gość
20:38 to jesteś tępa skoro skreślasz ludzi za coś takiego.

Gość gość
idz idz , bo jutro na ranną zmiane masz do biedronki na kase.

Gość gość
20:40 to zatrudniasz cała rodzinę czy daną osobę?

Gość gość
20:38 to jesteś tępa skoro skreślasz ludzi za coś takiego. xxx życie. ale trochę kultury, mniej wulgaryzmów.

Gość gość
daną osobę, ale wiadomo, że ktoś kto dał dziecku imię Vaneska itp nie mógł wychować dziecka na inteligenta. To chyba logiczne?

Gość gość
ale strzały tu siedzą, przechwałki, papiery pokazać na te kierownicze stanowiska, egzaminy itd. :(

Gość gość
20:28 burżuazyjna bon ton. Nie wiem w którym miejscu widzisz wulgaryzmy. Chyba coś się roi w tej główce...

Gość gość
Co, myslisz ze Ci będę skanować dokumenty i udowadniać coś nie wiadomo komu?? :) koń by się uśmiał. Ja tylko napisałam swoją opinię, a jak nie chce to nie musisz mi wierzyć. Mi to obojętne. :)

Gość gość
20:44 to widać jak mało wiesz o ludziach i o świecie. Z gorszych rodzin tez potrafią wyjść utalentowane osoby, które mają ambicje i chęci. Chociażby chęć zmiany środowiska i lepszego życia. Dla nich lepiej, że nie będą mogły pracować u wielce szacownej pani, która prowadzi firmę krzaki i ma wielu ludzi za nic.

Gość gość
szybko skanować kwity a nie wydziwiać, przechwałki, wałki :(

Gość gość
Wow i poetkę tu nawet mamy. Mam tylko nadzieję, że poziom jej intelektu jest wyższy niż poziom tworzonych rymów.

Gość gość
taaaaa wyższy strzało :)