Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byscie zrozumialy tego smsa.od meza

Polecane posty

Gość gość

napisalam.przed chwila mezowi smsa ;"jutro ide z corka na caly dzien wychodze z domu juz o 9 rano i nie wiem.o.ktorej wroce";) (umowilam sie z kolezanka ktora tez ma dziecko pojde z nia na sale zabaw.do galerii i do.niej.do.domu. obiad w domu ugotowany z dwoch dan.w domu porobione wszystko. nie napisalam jemu gdzie i dokad ide by byc tajemnicza a cce wyjsc domu by za mna zatesknil bo codziennie gra na komputerzee i mnie to dovbija. on chyba zrozumial o co.mi chodzi??! napisal '"to juteo o.ktorwj wrocisz? a ja odp;"nie wiem" a.on.odp.:"a to juteo sie nie.zobazymy ?bo o 17wychodze do pracy". odpisalam;aha to nic sie nie stanie.zatesknisz troche a on.odp;""a to pewnie uciekasz bo ja nie mam.umiaru w graniu w gry"

Gość gość
i nie piszcie.mi zebym niw bawila sie z nim.w kotka i w myszke bo ja juzz rozmawialam z nim.o tym graniu na kompie juz 100razy. byly to rozmowy spokojne.potwm ostre i.klotnie i placze fochy itd nic nie skutkowalo.gral.po7-8 h dziennie wiex chxe zrobic jemu terapie szokowa zeby mnie jakby zabraklo.cce wychodzic z domu chodzic do kolezanki bede spedzala czas na podworki poza domem jesli vedzie cieplo.

Gość gość
Chyba żona jesteś to lepiej go znasz jak my

Gość gość
A czego nie rozumiesz?

Gość gość
padnę zaraz , ale strzały tu siedzą :(

Gość gość
Wywal mu komputer i tyle.

wychodząc z domu tylko mu dajesz okazję do swobodnego grania. Współczuję męża :O

Gość gość
CHyba widziały gały co brały. Mój to jak mała zaśnie i ja jakiś serial oglądam to siada i gra, ale po godzinie ma już dosyć..

Gość gość
tak tak bo kazds tu ma meza idealnego niegrajacego spedzajacego czas z rodziba itp;)jasne nie wieze ze wasi mezowie to idealy

Gość gość
No mój jakos w gry nie gra i nigdy nie gral ,znam takich co tez nie graja bo ich to nie kręci

Gość gość
mój to nie ideał może ale na pewno 7 godzin dziennie nie przepierdziela grając bo ma dom i dziecko...

Gość gość
zabierz mu gry i konsole. zachowuje się jak dziecko to traktuj jak dziecko..

Gość gość
My mamy konsole, ba nawet pokupowane zawsze nowe gry co wychodzą i nie wiem czy wszystkie byly choc raz odpalone.

Gość gość
Kobieto dlaczego już na początku TŁUMACZ się że wychodzisz ale rzecz jasna "obiad w domu ugotowany z dwoch dan.w domu porobione wszystko." teń len raczej powinien posprzatac w domu a nie grać co wy gnojkami 18l jesteście że takie szczeniackie zabawy ?!

Gość gość
Teznnie pojmuje, zeby dorosly facet siedzial i gralw gry. Moj to w ramach hobby ma motocykl albo na pilke idzie, a nie slecsy przed kompem czy tam telewizorem. I tak zajmuje sie synem po prostu w polowie ze mna. Nie uwazam tego za ewenement, raczej dziwia mnie mezczyzni, ktorzy zachowuja sie jak dzieci (tzn. Graja w gry).

Gość gość
ja bym zrozumiała ,ze on ma wyrzuty sumienia

Gość gość
Żonka posprząta ugotuje obiadek z 2 dań i p*****le się tłumaczy że jej nie będzie cały dzień do tego analizuje na forum jego sms- czy aby przypadkiem nie doszukać się tam skruchy męza ze woli grac jak debil jakiś zamiast żyć realnym zżyciem. Autorko przestań go całować po d***e bo to poniżające niech się facet stara, lata nastoletnie minęły teraz zaczęło się zycie a nie geirki do cholery!

Gość gość
lepiej by było jakbyś wyszła z domu na cały dzień zostawiając mu dziecko i kartkę: Nie wiem kiedy wrócę, zrób zakupy, ugotuj obiad i trzeba wyprać małej ubrania, pa.

Gość gość
Zapomnialas mu zostawic piwo w loduwce

Gość gość
gosc z 22.24 ha ha swieta prawda:D ale mi humor z rana poprawilyscie.autorko ty sie jeszcze musisz nauczyc zycia

Gość Malikali
Postaw go do pionu autorko, skoro świata nie widzi poza grami to mu go brutalnie pokaż :D żadnych obiadków, sprzątania (no chyba że Jestes z tych perfekcyjnych pań domu co same sobie robią test białej rękawiczki), wio na miasto i olej go ciepłym moczem!

Gość gość
jak bym zrozumiała tego esa? aha ogarnęłaś wszystko to idź w pi.zdu to będę mógł spokojnie pograć i nie będę musiał na ciebie patrzeć. x x x współczuję męża. mój to nie ideał, ale patrząc na takie dzieci jak mąż autorki to swojego bardziej doceniam - zrobi pranie, rozwiesi, poodkurza w salonie, pościera kurze, umyje okna, rozwiesi firanki. KOCHAM MOJEGO MĘŻA!

Gość gość
Współczuję - serio. Mój mąż dopóki nie pojawił sie synek też przesadzał z graniem na komputerze i konsolach. Od kiedy mamy synka skończyło się. Oboje pracujemy, wiec jak ja po pracy gotuję obiad - to on sprząta albo bawi się z dzieckiem a nie wgapia w komputer. U nas nie ma czegoś takiego w domu, że jedna osoba zapierdziela a druga w tym czasie się relaksuje. Jak już mamy się relaksowac - to razem.

Gość gość
Twój mąż jest jak dziecko i tak go trzeba potraktować. Ustawiasz mu budzik na godzinkę i po tym czasie ma wyłączyę komputer i koniec. Zero dyskusji czy przeciagania tego czasu.