Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kręcą mnie starsi, grubi i obleśni faceci

Polecane posty

Gość gość
Ja po prostu wyciskam z życia ile się da, a nie zamartwiam się, że jacyś wyimaginowani ludzie chcą rządzić tym światem i po kryjomu wcielają swoje spiski w życie. Szkoda życia DOX, Tobie też radzę się w to nie zagłębiać, bo zdewociejesz na starość :)

Gość DOX
powiem ci tak ja juz za duzo sie w to zaglebilem dlatego teraz siedze na forum erotycznym z piwkiem u boku bo wiem ze nie pozostalo mi robic nic innego jak cieszyc sie koncowka zycia :)

Gość gość
Bo panie podswiadomie wciaz pragna byc k*****i oblesnych prymitywow. To jest wasze naturalne dazenie nie chcecie seksu z normalnymi intelgentami czy czulymi chuchrami musicie czuc nadmiar testosteronu w powietrzu faceta ktory sie nie myl od dwoch dni i najlepiej takiego ktory moglby byc waszym ojcem Bycie ulegla k***wka jest w waszej naturze.

Gość gość
Współczuję, go gdybym ja była pewna, że zbliża się mój kres, to robiłabym zdecydowanie inne rzeczy, niż siedzenie na takim forum :)

w du/pie mam całą tę kafeterię, wasz je/ba/ny skrypt i tak dalej -

Gość gość
ja pożądam ducha cafe 👄

Gość gość
N_I_E a Ciebie co ugryzlo?

Gość gość
Ale w większości p****li ze starymi facetami, to oni raczej nie domagają i to młode sunie muszą nadrabiać i często też one dominują, więc nie satysfakcjonuje mnie argument o byciu k***wką obleśnego dziadka :*

Gość gość
duchełłe czas na kolejne piwo i luz :P

Gość DOX
gosc z 22.07 piona dokladnie to samo mialem na mysli a tobie dziewczyno juz nie bede odpowiadal musialbym zejsc na prawde nisko zeby osiagnac rozmowe na twoim poziomie a najnizej gdzie schodze to piwnica ponadto nie lubie strzelac goli do pustej bramki Byeee

Gość gość
Bardzo mi przykro DOX, ale osoba, której przybijasz piątkę i osoba, o której twierdzisz, że jest pusta, to jedna i ta sama osoba. Ale jak widać jesteś tak tępy, że nie załapałeś ironii w moim poście z 22:07 :* idź już stąd.

Gość gość
P********z dziewczyno k******o jest w waszych genach Podswiadomie nienawidzicie facetow ktorzy probuja w was wzbudzic wyzsze uczucia Dlatego puszczacie sie z muzulmanami ktorzy co najwyzej was rozpatruja jako jedna z czterech zon Z tlustymi oblechami albo czarnymi ktorym caly rozwoj poszedl w penisa czasem w miesnie. Probujecie pozyskac ich geny zeby zwiekszyc upokorzenie tego z ktorym jestescie w zwiazku i kazdego normalnego ktory ma nadzieje na was Wszystkie kobiety ktore wyeliminowaly ten nizszy instynkt sa materialistkami i interesuje je tylko portfel

Gość gość
Nieprawda nie jestem zadna inna osoba i to co napisalem nie bylo ironia ani dowc**em.

Gość gość
szalejesz za tym dziadkiem, wiesz ze jesteś jego :P

Gość DOX
Jestes pusta jak puszka po moim piwie

Gość gość
Kochanie, ale dlaczego wrzucasz nas wszystkie do jednego worka? Jak jeden koleś molestuje przedszkolaki, to nagle wszyscy faceci są pedofilami? Nie. A jeśli jakaś chce się pieprzyć z muzułumaninem, to ja jej tego nie zabronię, jej wola. Muzułumanin też człowiek, a Twoje podejście do tematu jest bardzo zezwierzęcone. Chociaż nie, zwierzęta mają jeszcze jakieś uczucia, a Ty już raczej nie.

Gość DOX
nie mam uczyc do czegos co ma takie fantazje tylko patrzec jak na swiecie bedzie sie tak dzialo na porzadku dziennym

Gość gość
DOX, s********j już, to nie było do Ciebie. Podobno miałeś wypić piwo i iść, ale jednak płytkie instynkty każą Ci zostać. Co za debil...

Gość gość
To znaczy ze wciaz mam wiecej uczuc niz przecietna kobieta ktora albo jest wyrachowana albo ktorej popedy i checi daza do zniszczenia kogokolwiek kto ja probuje pokochac a nie posiasc i zdominowac. To nie moja wina ze 85 procent kobiet woli nie dochowac wiernosc***artnerowi ktory ja kocha jak widzi obcokrajowca ( u polek pewnie i ponad 90) albo woli byc zwykla d***** starszego ludzac sie ze jest czyms wiecej niz proboeac budowac zwiazek z kims na swoim poziomie i w swoim wieku. Te ktore zdolaja zbudowac zwiazek ze starszym bo zlapia go na dziecko albo trafi sie niedojrzaly tudziez amator mlodosci... Te zapewne ciesza sie ze ich partner umrze sporo szybciej niz one.

Gość gość
Czytając to co piszesz czuję się bardzo nieprzeciętna. A tak wcale nie jest, bo dużo jest wartościowych, wiernych i odpowiedzialnych kobiet. Szkoda mi Ciebie, jakaś kobieta musiała Cię strasznie skrzywdzić.

Gość Amadeus7
nie mamy prawa do oceny innych szczególnie w sferach intymnych jedna lubi to inna tamto po co dyskutować nad faktami ..?!

Gość gość
dobre

Gość Amadeus7
Po prostu oczywiste :)

Gość gość
najlepiej zeby im jeszcze lysinka wychodzila <3 uwielbiam, ale tez tylko gdy robie sobie dobrze.... jak zobacze takiego na zywo, to chce mi sie rzygac

Gość Amadeus7
To rzygaj :)

Gość gość
mnie tez!!!!!

Gość gość
obrzydlistwo

Gość gość
myslalam ze tylko ja mam takie dziwne zboczenia... :D

Gość Nick ooz
fakt