Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY, NIE WIEM CO ROBIĆ

Polecane posty

Gość gość

będę wdzięczna za opinie.... czy po włożeniu dwukrotnym penisa do pochwy ok (0,5-1cm) nie przebiciu blony wlozeniu i wylozeniu (dosłownie) i wyjeciu go nastepnie a później po ok.1minucie wytrysku na brzuch mogę być w ciąży? jutro mija 12 dzień od stosunku i robie test..

Gość gość
Na 99% nie, jeśli sperma nie dostała się do pochwy to nie ma takiej możliwości. Wcześniej też raczej nic tam nie wleciało po takim "szturchnięciu" penisem.

Gość gość
Każde nawet najmniejsze odwiedziny penisa w cipce to ciąża.W gimnazjum to uczą.Nie ma przymieralni penisów w cipce bez ciązy.

Gość gość
zrób sobie ten test ,po 12 dniach może za krótki okres czasu ,ale raczej dzieci z tego nie będzie ,do tego musisz mieć jeszcze dni płodne ,będzie dobrze ;-)ps.dziecko zrobić to też nie jest tak hop ;-)

Gość malineczkka
Zgadzam sie - ryzyko jakies jest zawsze. Czasem wieksze czasm mniejsze - w twoim przypadku powiedziałabym ze bardzo, bardzo małe. No ale nigdy nie wiadomo. Na test oczywiscie za wczesnie po 2 tygodniach nikt ci nic nie wykryje, najwczesniej powinnas zrobic po okresie - ok 4-6 tygodnia. Głowa do góry, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok :D