Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HL

Jak szybko schudnac i poprawic wyglad

Polecane posty

Gość HL

Kochani za 2 miesiace czeka mnie slub przyjaciółki. Przy wzroście 160 cm ważę 66 kg. Chciałabym wyglądać na nim ładnie i schudnac tak z 5 - 6 kg Macie jakieś sposoby ? Siłownia, fitness i długie siedzenie w kuchni odpada (brak czasu)

Gość gość
odnawiam

Gość gość
MNIEJ ŻRYJ

Gość gość
duzo nie jem. Nawet nie słodze herbaty i nie jem słodyczy i fast foodow Mój obiad wygląda tak: pół talerza surówek, czy tam warzyw (sałata masłowa, pomidor) 1/4 kaszy, ciemnego ryżu, ziemniaków 1/4 mieso (bez sosów) Mam niestety wolna przemiane materii....

Gość gość
nie da sie czasami nie jesc ot tak sobie ...tez szukam jakichs suplementow ktore pomagaja ograniczyc apetyt aby wciaz nie myslec o zarciu !

Gość gość
Sprobujcie tabletki slimcea-na kafe jest o nich watek i laski zachwalaja

Gość zocha2
Jeśli nie masz czasu na ćwiczenia to trudno będzie Ci schudnąć, a jeśli w ciągu 2 miesięcy schudniesz 5-6 kg za wszelką cenę to po weselu, gdy wrócisz do starych nawyków Twoja waga może być dwa razy większa. Bez odpowiedniej diety, zmian nawyków żywieniowych, odpowiedniego nastawienia i motywacji możesz mieć ciężko schudnąć, a do tego, żeby efekty przyszły znacznie szybciej potrzebujesz odpowiedniej i skutecznej suplementacji na naturalnych roślinach. Zobacz, może ten plan odchudzania przypadnie Ci do gustu i spodoba Ci się: http://supershape.pl/supershape/

Gość gość
omijac jedzenie na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
Jedz co 4 godziny trochę większe posiłki (mówię to na podstawie książki Jillian Michaels, ona też nie mogła schudnąć i dowiedziała się co nieco o hormonach no i generalnie co 4 się powinno jeść), nie podjadaj między posiłkami. Wylicz sobie ile masz jeść kalorii -https://www.youtube.com/watch?v=cbHTBEb8YqE. Staraj się nie jeść zbyt duży produktów z pszenicą, makaronów, chleba, ryżu też mniej. Od zbóż się tyje, nie należy popadać w przesadę bo produkty z nimi też dostarczają wartości odżywczych, ale je po prostu ogranicz na rzecz wartościowego białka (mięso z indyka, kurczaka etc, najlepiej nie smażone) oraz wartościowych tłuszczy (tłuszcze na diecie właśnie wspomagają spalanie tłuszczu). postaraj się ćwiczyć, zajrzyj na np. FitnessBlender na youtubie - i poszukaj sobie filmików. Chociaż pół godzinki dziennie poćwicz w domu. Jak jeździsz autobusem, to wysiadaj 2-3 przystanki wcześniej i idź z buta. Codziennie 20-30 minut przed śniadaniem pij szklankę ciepłej wody z wyciśniętą połówką cytryny. Pij zieloną herbatę 3-4 razy dziennie, liściastą (pomaga w schudnięciu - mi przy samym piciu tej herbaty i wody z cytryną z twarzy ubyło 2 cm, a mam bardzo puciatą - teraz jestem już na regularnej diecie). Jeszcze coś o motywacji (bardzo ważne przy diecie) - --http://blog.krolartur.com/rop-2-3-motywacja-i-determinacja/ Trzymam kciuki, kup sobie ładną kieckę na wesele mniejszą, żeby motywowała do odchudzania! :)