Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YouAreNotAlone

Sprzedam oryginalne tabletki Meizitang, oryginalna.

Polecane posty

Gość YouAreNotAlone

Witam. Sprzedam opakowanie (oryginalnych) tabletek Meizitang. Tabletki są 100 % oryginalne, kupione w aptece w Czechach. Mogę dać gwarancję, że tabletki są w 100& oryginalne, szukałem i sprawdzałem u kilku dostawców, ponieważ dużo się mówi i piszę, że sprzedają podróbki, ale koleżanka poleciła mi sprawdzoną osobę i od niej kupuję. Jest to moje 5 opakowanie, więc mogę z czystym sumieniem je polecić. Ze względów trudnej sytuacji finansowej muszę je sprzedać. =( Tabletki były zafoliowane i zaplombowane, nowe. Otworzyłem je tydzień temu, zjadłem tylko 2 i 34 tabletki zostały. Za tabletki dałem (z wysyłką) 140 zł. Za 100 zł mogę je sprzedać z wysyłką - list polecony priorytet. Zależy mi na szybkim sprzedaniu, ponieważ na jutro są mi potrzebne pieniążki. Jeśli ktoś kupi i wyślę potwierdzenie wysłania, wyślę je jeszcze jutro rano i wyślę numer przesyłki. Nie jestem oszustem, wiem, że każdy tak piszę, ale ja już raz kupiłem tutaj tabletki, zapłaciłem 90 zł i ich nie dostałem, więc sam jestem na takie sytuacje przewrażliwiony.

Gość gość
masz jeszcze te tabletki??

Gość gość
:)najlepiej to sie tym nie przejmowac i na zakupy se fajne jakies isc i moze wtedy wszystko sie ulozy 222 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
nie jedz i nie sprzedawaj, spal to. zniszcz, to zlo... życie wam nie miłe?