Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Wasze CV???? Dlaczego nikt nie chce mnie zatrudnić?

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Oto moje CV Wykształcenie: - Prywatne Technikum w Myślenicach Doświadczenie: -01.09.2013-30.04.2014:Agencja Ochrony Osób i Mienia ,,Justus'' -01.06.2013-31.08.2013:Szybkie Chwilówki w Myślenicach -10.05.2011-31.05.2013:Produkcja Biszkoptów w Jaworniku Umiejętności: -Obsługa komputera -Obsługa urządzeń biurowych Cechy Osobowe: -Inteligentna -Mądra -Sprytna -Przebiegła -Uczciwa -Ambitna ZAINTERESOWANIA: -Śpiewanie piosenek -Pisanie książek -Gra aktorska -Reżyseria -Dziennikarstwo -Fotografia Marzenia: -Praca w show biznesie (dziennikarstwo,reżyseria, pisanie książek, fotografia, aktorstwo, piosenkarstwo) -Praca w urzędach: Miasta, Gminy, Pracy, Zusie, Pfronie, Policji, Sądzie -Policealne studium organizacji reklamy, oraz studia: Dziennikarstwo, Kulturoznawstwo, Podyplomówki z administracji i doradztwa zawodowego Dodatkowe informacje: -Lekki stopień niepełnosprawności ze starostwa -Umiarkowany stopień niepełnosprawności z zusu

Gość gość
ło jezu, ale sucharskie, napisz jeszcze, że jesteś damską wersją dżejmsa bonda, napewno uwierzą:D

Gość dr trupek zredukowany
Podoba mi się zestawienie: przebiegła - uczciwa :D

Gość gość
To na pewno zart zeby ludzi rozbawic

Gość gość
a z czego jestes technikiem? nie napisałamś. cechy osobowości... kobieto nie wiesz, jak pisac cv, podaje się tam tzw kompetencje miekkie - np umiejetnosc współpracy z ludźmi to co podałaś, mądra przebiegła, to może i sa cechy osobowości, ale na pewno nie ułatwią ci zdobycie zareudnienia. jeśłi tego nie wiesz, dlaczego, to nie jestes taka mądra i inteligentna, jak o sobie myślisz/ poza tym, z tak napisanym cv, wątpiłabym o Twojej inteligencji i rozumie, i to moocno

Skończyłam technikum organizacji usług gastronomicznych ale nie zdałam egzaminu zawodowego. Teraz uczę się w szkole policealnej na kierunku technik rachunkowości, ale rezygnuje z tej szkoły. To co mam wpisać w tej sytuacji????

Gość gość
nie mozesz pisac ze jestes przebiegla, jak juz to dyplomatyczna a nie przebiegla, co ty

Gość gość
autorko chyba poglo cie, no... pogielo

Gość gość
To jest na serio CV czy parodia?! Jak tak, to swietna!

Gość gość
Fajny zart:)

Gość gość
9/10 :D :D :D "cechy " i "marzenia" mnie zmiażdżyły , brawo za prowo

Gość black guiness
Jeśli tak je napisałaś to nic dziwnego - nie widać konkretnej ścieżki rozwoju, jest zbyt lakoniczne, mało ciekawe. Nie masz w nim żadnych szczególnych umiejętności. Cechy osobowe, które wypisałaś, budzą politowanie. Marzenia też daruj sobie. Rozumiem, że kolejne szkoły to też marzenia? BTW Twoje umiejętności predysponują Cię do prostych nie wymagających prac, takich, gdzie nie wysyła się CV a zanosi osobiście (sprzątaczka, kasjer, sprzedawca itd)

Gość gość
Witam jeśli macie problemy z napisaniem CV to polecam serwis www.PlanPraca.pl gdzie po zalogowaniu otrzyma się poradnik pisanie CV gratis - bardzo pomocny z przykładowymi wzorami do ściągnięcia i uzupełnienia

Gość gość
to cv nadaje sie do odczytania w kabarecie :D widać że panna raczej niepełnosprawna intelektualnie

Gość zbereznik
hehehe dobre :D

Gość gość
Ja mam wykształcenie średnie ogólnokształcące i zawodowe ( dyplom kucharza ), parę lat doświadczenia w pracy fizycznej i jako kierowca i w biurze realizacje zamówień i tak dalej. Bez znajomości nie ma szans na pracę, jak już to znajdziesz ale za góra 1000zł i na umowie śmieciowej. Wcześniejszą pracę gdzie zarabiałem 1300zł dostałem po znajomości. Zobacz sobie np jak jest jakieś ogłoszenie o pracę to po paru godzinach ma ono po 500-1000wyświetleń. Rynek jest przepełniony a nowe zakłady pracy nie powstają. Generalnie w Polsce jest tragedia. 30tka na karku u ja nie wiem co dalej z sobą zrobić bo nawet na głupi magazyn żeby tyrać fizycznie nie idzie się dostać bez znajomości.

Gość gość
w Polsce nie ma pracy , praca to UMOWA O PRACĘ a to co jest to prywatne osoby które mają własną działalność i szukają łosia na czarno żeby coś mu dać ewentualnie pod stołem albo umowa śmieciowa prace ma tylko establishment po znajomości , urzędy , społki skarby państwa gdzie ludzie pracują do emerytury, obstawiają stanowiska synami, synowymi, zięciami , córkami brata, żonami, kochankami itd

Gość gość
Dokładnie praca to UMOWA O PRACĘ a nie jakieś umowa zlecenie umowa o dzieło i tak dalej. W Polsce pracę jako tako pewną mają górnicy bo państwówka chociaż teraz jest już bardzo dużo firm zatrudniających pod siebie na kopalni i robi się tą samą robotę co pod kopalnią tylko za 3 razy mniej i bez dodatków. W Urzędach wszystkich są stołki zabukowane do usranej śmierci i obstawia się je potem córkom synom i tak dalej. Reszta to sami prywaciarze którzy kombinują na lewo i prawo.

Gość Madzia3109
zachęcam do skorzystania z oferty https://www.recrutizer.pl/ ułatwiającej stworzenie profesjonalnego CV i tym samym zwiększyć szanse na uzyskanie pracy.