Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szans u fajnych lasek

Polecane posty

Gość gość

Ale g***o. Mam 24 lata i nie mam powodzenia u fajnych dziewczyn. Podobam się tylko takiej jednej, ale co z tego skoro ona jest takim samym nieudacznikiem jak ja i niespecjalnie mnie kręci. Chciałbym się podobać pięknym kobietom, a nie przeciętniarom jakich wiele.

Gość gość
Przekichane, nie?

Gość gość
To cos jak niepełnosprawny ni chce się wiazac z kaleka a ma pretensje ze zdrowa dziewczyna go nie chce , przemysl to .

Gość gość
Witam w klubie mam podobnie, nawet jak ma brzydką twarz a szczupła to mi i tak da kosza, nie raz się o tym przekonałem ale czy bym mógł być z brzydką kobietą otóż nie, kilka razy spróbowałem i jednak nie umiałem ich pokochać więc w moim przypadku związki "na siłę" z kimś kto mnie brzydzi to męczarnia. O szczupłej kobiecie mogę pomarzyć mimo iż sam nie jestem ani gruby ani chudy wysoki tylko ta twarz... u faceta zauważyłem że najbardziej twarz się liczy mój kumpel ma wielki brzuch, widać nadwagę a laski do niego lgną jak mucha do kupy bo ma ciemną karnację i świetną twarz, jak jakiś aktor.

Gość gość
bzykaj mniej fajne w komcu wam jest bez roznicy co macie na wacku

Gość gość
Dziwicie się?Wy nie jestescie przystojni a inne niz ładne wylkuczacie,a dzuiwicie sie ze piekne was nie chca?

Gość Maec
Prowo jakich wiele, ponownie. Choć niestety są już chłopy tak puste.

Gość ładna hehehe
Ty pewnie też ją kręcisz niespecjalnie ale wykalkulowała że lepszy rydz niż nic więc i tak jest mądrzejsza od ciebie, nawet jeśli TY ją olejesz to znajdzie innego nieudacznika i zdobędzie doświadczenia o jakich ty możesz tylko pomarzyć

Gość gość
chłopaki wklejcie swoje zdjęcia :D

Gość gość
ja mogę z wami popisać ma 24lata

Gość gość
chłopaki jestescie tam?

Gość gość
wiesz, podobno podobne przyciąga podobne, jesli chcesz mieć powodzenie u fajnych lasek (cokolwiek to dla ciebie znaczy- ladna buzia, bystry umysł, to "coś", seksowna figura, czy niesamowicie miła i uprzejma) musisz sie stać taki sam. Nie tylko mentalnie ale i wizualnie. I uwaga! NIe chodzi tu tak do końca o o atrakcyjność jak z okładki. POWODZENIA