Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5lat pod studiach brak pracy pomocy

Polecane posty

Gość gość

w 2011r ukonczyłam studia mgr - 2 kierunki jako nauczyciel i niestety w mojej miejscowosci oraz w pobliskich nie ma pracy po prostu tragedia, kazdy ma jakies znajomosci, ja mieszkam tutaj zaledwie 3 rok i nie znam na tyle kogos zeby tez mi zalatwil blagalam prosilam i nic. Pracowałam nie w zawodzie-jako pracownik biurowy.. stad moje pytanie co stanie sie po 5 latach jesli nie odbede rocznego stazu w zawodzie? a jak amm znalezc prace skoro w tej Polsce licza sie tylko plecy????

Gość gość
Olej studia to bylo kiedys dla nierobow dobre, do sklepu na kase i niemialcz,bedziesz miec kasy troche.

Gość gość
dzieki za pocieszenie

Gość gość
Mnie nikt niepociesza,tez pracy niemam. Jestem facetem nawet na tylku niearobie, z*********m w smietnikach i zbieram zlom,wk****a mie takie gadanie!

Gość gość
probuj,probuj,,chodz po szkolach i pytaj osobiscie,tlumacz sytuacje,pytaj przez znajomych i dziekanat, moze szukaj w innych czesciach PL ale odbac ten staz,bo inaczej na co studia konczylas?

Gość gość
I komputer kupiles za zlom??

Gość gość
a jesli nie odbede tego stazu co sie stanie? mam 4 kolezanki w tej samej miejscowosci z ident sytuacja. czy trzeba odbyc jakis kurs jesli nie ukonczylo sie stazu?

Gość gość
Tableta kupilem ze miec wiekszy dostep do ofert pracy,ale co z tego . Gdzie zloze CV mam czekac na tel i tak bede czekal do usranej smierci.

Ostatnio byłam w szoku jak zobaczyłam dziewczynę bardzo inteligentną i wykształconą na stoisku mięsnym w biedronce ! Przyszła refleksja po co te studia, po co się męczyć chyba tylko dla własnego widzimisie ! Trzeba uważać też za kogo się wychodzi za mąż ona wyszła za gołodupca nie wykształconego, dziecko jest, pewnie brakuje kasy i tak skończyła beznadziejnie!

Gość gość
nie wiem co sie stanie, pogoogluj jakie sa przepisy, zadzwon do swej bylej uczelni i zapytaj...na kafe tego nie wiemy. a w miedzyczasie chodz i pytaj, na pewno cos znajdziesz tylko zaczniij chodzic i pytac gdzie tylko sie da a nie tylko na swojej wsi. dawaj korki by sobie dorobic,,

Gość gość
jakiego przedmiotu uczysz?