Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale tak szczerze szczerze

czy macie zmarszczki

Polecane posty

i ile macie lat

Gość gość
dwie na d***e pierwsza powstala jak usiadlam na za wysokim stolku w barze a druga jak na lawce w parku 🖐️

Gość gość
Zaczyna mi się chyba robić jedna na czole, ale poza mna nikt nie widzi. Ja widzę. 35

najszybcie to sie chyba pod oczami robia ,nie?

Gość gość
Nie mam pod oczami. Mam tzw. worki, ale to już od lat. Ale to podobno kurze łapki się najczęściej robią

Gość gość
ja mam pod oczami , 20lat

Gość gość
ja tez, kurze łapki 32 lata

Gość trzydziecha na karku
Mam 30 lat, niecałe. I takie małe, mimiczne zmarszczki ale je eliminuję serum beepure. Do tego więcej mineralnej i jest ok.

Gość gość
ja nie mam zmarszczek wokół oczu, ale mam zmarszczki nosowo-wargowe. 28 lat

Gość gość
32 lata, pod oczami robi sie mniej sprezyscie ;)

Gość straszny_kocur
Dziewczyny,mi się wydaje ze to nie zmarszczki są problemem. Tak naprawdę szpeca nas zmieniające się rysy twarzy. Grawitacja działa na niekorzyść. Ja mam 31 lat i powoli widzę pojawiające się bruzdy nosowo wargowe, szczęka coraz słabiej zarysowana. Ostatnio zaczęłam sobie robić co wieczór masaż twarzy-na youtube jest tego sporo, można się nauczyć...

Gość gość
Na takie rzeczy pomagają ćwiczenia :)

Gość gość
haha mam 30 lat i wlasnie kupilam pierwszy krem na zmarszczki BIOTHERM ,ma ktos cos do powiedzenia na temat kremu tej firmy.A tak wogole ja widze zmarszczki ale nikt nie widzi ,mowia mi ze sobie wkrecam.Aha i uzywam tylko puder z mineralami puur minerals fajna sprawa.

Gość gość
Nie ma kremów na zmarszczki. Są kremy spowalniające starzenie, i 30 lat to ciut za późno, żeby takowe zacząć stosować. A poza tym starzenie się to nie tylko zmarszczki, ale także (a może nawet głównie) zmiany w całej strukturze twarzy...

Gość rock and roll
27 i pod oczami, ale staram się je eliminować kremem bee pure, dietą, uwielbiam cytrusy, no i woda mineralna. Jak tak pójdzie za 2 miesiące ich nie będę mieć

Gość gość
mam 25lat i zmarszczke na czole,moze nie jest jakas strasznie duza,ale za niedlugo pewnie bedzie:( kolo oczu chyba troszke sie robi,jak na razie sa male

Gość gość
Mam kurze łapki, ale widac je tylko gdy sie smieje:) Za to na czole mam pare widocznych krech.. Spoko, przeciez to naturalne, mam wygladac jak plastikowa lala w wieku 44 lat ?:D Nie jestem wychudzona, mam okragła twarz.. do czegos mi sie ten tłuszczyk przydal :d

32 lata - zero zmarszczek, sądząc po moich rodzicach pewnie przez następne 20 lat nic widocznego się nie pojawi. Dobre geny ot co.

Gość Trompka
Zamiast się ciąć, spróbujcie czego naturalnego. Ja stosuję olej kokosowy i działa świetnie. Można go stosować zarówno do jedzenia, bo jest bardzo zdrowy, jak i na ciało, bo ma dobre właściwości. Poczytajcie o nim więcej http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3817889,olej-kokosowy-zimnotloczony-bio-nierafinowany-rewolucja-w-diecie,id,t.html?cookie=1

Gość gość
38 i nie mam jak narazie

Gość gość
mam 36 lat i nie mam zmarszek gdyż regularnie ostrzykuje sie botoksem

Gość gość
mam 21 lat i mam takie mimiczne, bo ciagle marszcze czoło, odruch bezwarunkowy i mam to dooooopiu

Gość gość
Moją zmorą jest obwisly podbródek... 30 lat mam

Gość gość
31 lat- jakas poprzeczna czole, ale inni nie widzą- ja ja widze i zaczelam uzywac rozne specyfiki i splycila sie:) kurzych lapek nie mam wgl, nie lubie sie smiac po prostu, mam moze taka delikatna siateczke pod oczami, ale jak mam wysuszona skrore, po kremie znika, ogolnie wgl chyba nie mozna nazwac zmarszczkami, ne pije nie pale, duzo spie, a widze,ze to nie zalezy d wieku, wiele moich kolezanek mlodszych ma juz olbrzymie zmarszczki, a i mlodzi faceci maja wielkie te poprzeczne na czole, ale ludzie co tam zmarszki, modlmy sie ,zeby nie zdrowym byc, bo teraz to masakra

Gość gość
mam 27 lat i mam pod oczami, ale tylko jak sie uśmiecham bo tak normalnie to nie mam

Gość gość
31 lat, kurze lapki ale jak sie smieje tylko. Zreszta nie jest zle, mam kolezanke 10 lat mlodsza i ona to dopiero ma twarz, myslalam, ze jest w moim wieku gdy ja poznalam:P

Gość gość
jakby się uprzeć to by się coś pewnie znalazło, ogólnie dają mi 23 lata a w tym roku dobiję do 30tki

Gość gość
Ja mam 39 lat i zawsze mialam ladna cere, zmarszczki mam ale malutkie, natpmiast mam kolrzanke w moim wieku ktora wyglada jak pani 50-letnia,zmarszczki okropne od palenia i wory ppd oczami, i zawsze pproqnuje sie do 28 latek ze ona mlodziej wyglada, nigdy tego nie komentuje tylko zal patrzec na taka zaniedbana twarz w tak mlodym wieku