Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaa00000

wpadka????

Polecane posty

Gość agaaa00000

Witam. Jestem tutaj nowa, ost okres miałam 19kwietnia był taki jak zawsze, teraz zaczął mi się 15maja i był dużo mniejszy niż zwykle trwał 5 dni czyli normalnie ale krwi było mniej. Zawsze uważamy z mężem w dni płodne prezerwatywa. Zrobiłam 16 test wyszedł negatywny bo przeczytałam że skąpy okres to może być ciąża. Przed okresem miałam wszystkie moje objawy tzn byłam zła jak osa pożeram wtedy słodycze, wypryszczyło mnie jak zawsze w momencie jak dost okresu wczystko przeszło. Poszłam wczoraj do lekarza(nie było mojego )poszłam do innego powiedziała mi pani że macica jest w normie ale żeby zrobić znowu test. Mąż twierdzi że nie mam czym się martwić. Dzisiaj rano tak jak bym miała takie bardzo delikatne nudności ale zastanawiam się czy sobie tego nie wkręcam bo ciagle o tym myślę i sie boję że mogę być w ciąży. A wy co o tym sądzicie?

Gość gość
ciąża urojona

Gość gość
poza tym prezerwatywa jest archaicznym środkiem otępiającym orgazm u mężczyzny a u kobiety może zatrzeć śluzówkę pochwy i wywołać stan zapalny. Prezerwatywa często pęka!!! Pomyśl nad spiralką lub pigułkami hormonalnymi, a do tego czasu używaj Oval Patentex