Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespałem się z żoną brata mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Z moją dziewczyną ostatnio się nie dogadywaliśmy seksu nie było z miesiąc, ale nie myślałem o rozstaniu, myślałem że się jakoś ułoży, ona mieszka wraz z jej bratem i jego żoną oraz ich dzieckiem, dom jest duży dostali go w spadku po dziadkach na uboczu poza miastem jakiś rok temu. No wiecie znamy się jakiś czas często razem jemy, imprezujemy, nie raz żona brata mojej dziewczyny niby przez przypadek mnie dotykała a to za kolano a to za ramię itd. Nie ukrywam że mi się bardzo podoba bardziej od mojej dziewczyny. Wczoraj mojej dziewczyny nie było ani jej brata, oboje mieli wyjazdy delegacje do końca tygodnia ja tam zostawiłem przez nie uwagę dokumenty od auta więc musiałem po nie wlecieć, żona brata mojej dziewczyny mówi to wleć wieczorem uśpię małego zrobię Ci kawę po pracy, zamówimy może jakąś pizzę bo jestem głodna no to ja ok, przyjechałem było jak ustaliliśmy z tym że zapytała się czy nie zostanę na noc do końca delegacji jej brata w domu bo ona się sama boi spać w tym domu. No ja mówię w porządku i tak większość życia tam spędzam, pomagam im w remoncie, nawet mi na rękę bo mam bliżej do pracy. Żona brata mojej dziewczyny nie pracuje obiecała że mi nawet śniadanie do pracy zrobi i dziś obiad zjemy razem ja mówię w porządku to bardzo miłe z twojej strony. Wczoraj się wykąpałem zrobiłem łóżko i poszedłem spać. Zasnąłem koło 22 i czuję że ktoś mnie dotyka całuje nie byłem do końca przytomny w środku nocy się to działo spojrzałem na zegar widzę 2 nie widziałem jej za bardzo bo nie zapaliła światła, powiedziała leż spokojnie i się niczym nie przejmuj, ja myślałem że to mi się śni nie wiedziałem chyba co robię zaczęliśmy się pieścić kochaliśmy się namiętnie bez żadnego zabezpieczenia do końca, potem padłem i zasnąłem. Rano jak się obudziłem byłem przekonany że to był tylko sen jej nie było w łóżku więc byłem pewien na 100 procent tylko że byłem bez piżamy i zobaczyłem że trochę prześcieradło brudne od spermy i wtedy się połapałem że to nie był sen... ona zostawiła mi smsa na telefonie żebym nic nikomu o tym nie mówił i że jej mąż jest zapracowany i nie ma dla niej czasu dlatego to zrobiła jeszcze napisała: wiem jak mnie pożerałeś zawsze wzrokiem, liczę że dziś też tak miło spędzimy noc, nie martw się o swoją dziewczynę ona mi powiedziała że już Ciebie nie kocha i że kogoś poznała chce i tak Ciebie rzucić po tej delegacji, wiedź tylko że ja nie chcę rozwalać swojej rodziny, potrzebuję tylko bliskości i seksu, porozmawiamy jak wrócisz z pracy na obiad.

Gość gość
Ale mi się życie posypało :(, nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć :(

Gość 12389
Nie brnij w to dalej - ona nie zostawi męża, Jej mąż się dowie i dostaniesz za swoje.. Zapomnij o tym, jak Ci Twoja dziewczyna nie pasuje rozstań się z nią i znajdź fajna laskę. A jak ja kochasz nie możesz jej o tym powiedzieć!!

Gość żona brata mojej dziewczyny
zrobiłem łóżko buhahahahahaa ale wiocha

zostawiła mi smsa na telefeonie buhahahahaha a nie pod telefonem skad ty jesteś buraku !

Gość gość
żona brata mojej dziewczyny - nie czepiaj się jestem zdenerwowany, też uważam że nie ma co w to brnąć dziś jej powiem że nic z tego po obiedzie i pojadę do siebie, za ciężkie to dla mnie, ja nie byłem do końca przytomny, świadomy co się dzieje, to się stało za szybko i w środku nocy, po rozbudzeniu.

jak ją posuwałes to chyba wiedziałes kogo ??? to sie juz rozbudziłeś chyba ze ci obojetne czy to dziura w kaloryferze czy baba nie chrzań miałes na nia ochotę i to zrobiłeś teraz masz pietra bo ci mąż wp******i

Gość gość
żona brata mojej dziewczyny - tak zawsze o niej marzyłem ale nigdy nie kochałem! i na pewno sam bym się do tego nie posunął! ciekawe co Ty byś zrobiła na moim miejscu, budzisz się w środku nocy nie wiesz o co chodzi i ktoś się do Ciebie dobiera nawet nie widzisz twarzy ja nawet nie wiem ile to trwało zanim się obudziłem, to wszystko było takie nie realne że ciężko mi było uwierzyć że to się dzieje na prawdę.

Gość gość
ha ha. Ja też tak raz byłem obudzony. Tylko ja wtedy byłem kawalerem, a ona mężatka. Było super.