Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzieliście kiedyś ekshibicjonistę? Ja raz, okropne przezycie

Polecane posty

Gość gość

Miałam wtedy 18 lat. Poszłam pobiegac z psem do pobliskiego lasku. Zmęczona kierowałam się do domu i nagle usłyszałam jakieś takie jakby sapanie.Odwracam głowę i patrzę a tam jakiś koleś się onanizuje patrząc prosto na mnie. Przeraziłam się strasznie, chciałam jak najszybciej uciec a mój leniwy pies akurat w tamtym momencie stwierdził, że nie ma siły dalej biec. Ciągnę ją na tej smyczy, a ona się opiera, koleś się na mnie gapi z uśmiechem i robi sobie dobrze a ja myślałam, że zejdę na zawał. Skąd tacy zboczeńcy się biorą... Mieliście podobne przezycia?

Gość gość
Pierwszy raz zobaczyłam ekshibicjonistę a nie penisa!!!!

Gość Ona z Oz
jak to jest jeszcze mlody facet to mozna sobie popatrzec :P ale jak jakis stary to niestety zostaje to długo w niechcianej pamieci.... Niestety mam takie niechciane wspomnienia....

Gość gość
Ja raz w wieku 14 lat bylam z kolezanka na festiwalu, jak wracalysmy robilo się ciemno, było jakos po 22. Chwile postalysmy pod kosciolem (w polowie drogi) jeszcze rozmawialysmy i już mialysmy isc, i nagle patrzymy ktoś się czai i wychyla, ale nie balysmy się az tak. I w pewnym momencie patrzymy a gość sobie wali :D i cos zaczal do nas gadac. nie dosyć ze obleśny to jeszcze chyba miał z 60 lat, jak się zorientowalysmy zaczelysmy uciekać, ten za nami :D schowalysmy się na klatce, w końcu jakiś facet go pogonil, to poszedł, ale do parku kilka metrow dalej, wyszlysmy i ten się głupio smiecha, ulica pusta a my serce w gardle :D za takie cos powinni mieć spore mandaty, fu :o

Gość gość
ja kiedys jechalam z kolezankami na impreze tramwajem siedzialam sobie a koles stal nademna i sie trzepal,mial fujare wielkosc malego palca,ja tego nie widzialam kolezanki mi powiedzialy,masakra :)

Gość gość
ja widziałam wiele razy, i jako dziewczynka i dorosła kobieta i nigdy nie był, to dla mnie szok. zawsze odbieram ich jako żałosne osoby i budzą moje politowanie i raczej śmieszą. a co do Twojej reakcji, to właśnie miód na serce takiego pana, bo właśnie taka reakcja ich podnieca, najlepiej ignorować. i fakt- te ich "interesy" są zawsze żałosnych rozmiarów- nigdy nie widziałam ekshibicjonisty z dużą pałą:D a chamskich komentarzy na temat ich przyrządów też nie robię, bo mi ich żal- i tak mają coś z banią, więc po co dołować:D