Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kapalyscie sie w morzu w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
nie, ani w jeziorze. Nie chciałam złapać jakiegoś syfa, mam akurat skłonności do zapalenia pęcherza.

Gość gość
ani w morzu ani w jeziorze a nad jednym i drugim byłam wiele razy, były mega upały

Gość gość
też nie chciałam nic złapać a w ciąży łatwiej

Gość gość
dla pewności zakładałabym tampon a po kąpieli usuwała no i w ciąży trzeba używać wysokich filtrów bo inaczej grożą przebarwienia skóry które trudno potem usunąć

Gość Kuniak
Ja lecę na wakacje za 2 tyg , jestem w 4 msc i rozmawiałam o tym ze swoją lekarka która nie widzi przeciwwskazań .Powiedziala i sie z nią zgadzam ze lepiej w morzu niż w basenie,także nie będę sobie żałować :)

Gość gość
No pewnie, co to za pytanie? choć cześciej w oceanie bo akurat byłam na wakacjach nad oceanem częściej.

Gość alinnkaa
w pierwszej ciąży na początku byliśmy na wakacjach nad morzem i pływałam-nie było problemu, zakładałam tylko lactovaginal codziennie wieczorem-tak w razie czego.W drugiej ciąży chciałam chodzić na basen ale wyszła mi bakteria w wymazie którą musiałam leczyć antybiotykiem, więc już po leczeniu nie chciałam ryzykować.Jeśli lekarz nie widzi przeciwwskazań to można pływać.Z resztą nic tak nie odciąża kręgosłupa w ciąży jak pobyt w wodzie...