Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy JAKBYSCIE BYLY MATKAMI TEZ MARZYLYBYSCIE O MĘZU INZYNIERZE DLA CÓRKI

Polecane posty

Gość gość

MARZYło MI SIE BY MOJA CÓRKA POZNALA KOGOS TAKIEGO ,KTO MA GLOWE NA KARKU I JEST MĄDRY I POWAŻANY.. chyba kazda matka marzy by jej zięc byl poważany i wykształcony więc nie miejcie mi za złe ... smutno mi bo córka poznala kogos innego..kogos kto nie ma studiów i pozycji....wiem,ze bedzie jej ciezko z kims takim finansowo..mimo ,że sama jest bardzo wykształcona bo tez inzynier i to budownictwa .. miala tylu kolegów na politechnice i wydawalo sie ,ze juz cos z tego będzie bo jeden przychodzil z kwiatami nawet do nas do domu ..wybrala biednego dziada ,który pracuje fizycznie za granicą.. co jako matka mam zrobic ?nic..chcialam sie tylko komus wygadac..

Gość gość
s********j idioto po polibudzie który zakłada tu o tym 20 tematów dziennie, lecz sie frajerze

Gość gość
ty wyżej zazdrosc ,że nie jestes inzynierem pobudza twe najniższe instynkty. a co do matki .żal mi twej córki.tyle.

Gość gość
Ja bym wolała żeby moja córka miała głowę na karku niż jakiś jej gach. Faceci przychodzą i odchodzą a to co się ma w głowie pozostaje.

Gość gość
JEJ CORKA TO TEZ INZYNIER WIEC LEB NA KARKU MA

Gość gość
wpierw sama wychowaj tak corke aby miala cos w glowie ! a nie wymalowana kolejna bezproduktywna pussta pipe z tipsami ktorej co dzien od dziecka wmawiano ze jest ksiezniczka

Gość gość
moja corka nie ma tipsów bo jest inzynierem i to budownictwa wiec wyzszy poziom. wychowalam ja dobrze ale nie ma wina ,że złego mezczyzne wybrala ...

Gość gość
nie dziwie sie to bie, uwazam ze masz racje, mnie tez matka dobrze radzila,a ja poszlam za glosem serca mimo ze taka mlodziutka juz nie bylam.teraz uzeram sie z marzycielem niudacznikiem , bez wyksztalcenia.