Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt szybka utrata wagi

Polecane posty

Gość gość

Marzyłam o tym aby schudnąć, ale nie o tym aby zamienić się w kupkę kości. Ze stresu tracę wagę z dnia na dzień. Nie jestem w stanie nic jeść, pić. Mam spuchnięte gardło. Co polecacie w takim wypadku? Możliwe, że jak przejdę przez ten stres to apetyt wróci, ale do tej pory pewnie stracę jeszcze pare kilo... Nie chce chudnąc i tyć tylko to zatrzymać!

Gość gość
albo dostaniesz jakieś choroby ,albo wrócą kilogramy to raczej normalne przy zbyt szybkim spadku wagi tym bardziej ze nie jesteś na żadnej diecie ani zdrowotnej głodówce tylko się wykańczasz ,jak tak dalej to osłabniesz polecą włosy i zęby .Weź się w garść .

Gość gość
odwadniasz się ,od czego masz spuchnięte gardło to nie dobrze idź teraz do jakiegoś lekarza idź do dietetyka niech ci teraz dietę ustawi i witaminy doradzi.

Gość gość
Nie mam kasy na dietetyka teraz :( Moi lekarze są do d**y. Zmuszam się, ale kończy się wymiotami.

Gość gość
no pięknie masz anoreksje ,albo jakieś g***o do lekarza musisz iść jak chcesz być zdrowa i żyć i wiem co mówię bo przechodziłam parę lat temu przez coś podobnego .