Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak najlepiej zrzucic 25kg po czterdziestce

Polecane posty

Gość gość

Pomocy!!! Jak to zrobic, zeby juz na zawsze pozbyc sie tego tluszczu I ciezaru!???????????

Gość gość
MNIEJ WPIER​DALAĆ.

Gość gość
Oj ciężko ,ciężko ...ale można - jestem tego przykładem ...Kiedyś tak do 30 wystarczyła mała głodóweczka ,mż i leciało ...no nie? ...I dlatego mamy teraz za swoje ! Rozpieprzony metabolizm ..Ale spokojnie ,dasz radę ...Ja kupiłam sobie orbitreka i od początku roku " jeżdże" godzinkę prawie codziennie ...Kilogramy ładnie schodzą ( oczywiście nie w takim tempie jak to było kiedyś ...) Przede wszystkim dałam sobie na to schudnięcie rok ...Już dziś wyglądam naprawdę fajnie -mam dyszkę mniej i ładniejsze ciało ...Więc można ?Można -powodzenia Ola

Gość gość sadło i kość
może MZ? też mam ten problem.

Gość gość
Kurcze, mam orbitreka...lecz kilka lat o nim zapomnialam, kiedys uzywalam go przez miesiac, po 45 minut dzienie lecz bez zadnego efektu...:( Jak dlugo juz na nim cwiczysz, ze az 10 kg zrzucilas? A do tego co z dieta?? Glodowki na mnie nie dzialaja, po meczarniach I ssaniu np 2 tygodniowym chudne jakies 3 kg a kiedy zaczynam tylko jesc normalnie wtedy dziennie na wadze jest 0,5 kg wiecej czyli jojo jak ta lala....to jest koszmar I tortury ze strasznym efektem..:((((

Gość gość
Jeżdżę od 2 stycznia.Przez 3 miesiące było to dzień w dzień teraz trochę odpuszczam ale staram się dać sobie wycisk w inny sposób ( mycie okien.koszenie trawy ) Co do diety -ja zawsze mało jadłam ..a gubiły mnie słodkie napoje ..Wiesz jak to jest kiedy masz rozjechany metabolizm _dosłownie pochłaniasz cząsteczki tłuszczu w tlenie ...Postanowiłam ,że teraz albo nigdy i przeprosiłam się z orbitkiem,który rok czy dwa robił za wieszak ...Z rozmiaru 46/48 zjechałam do 42 ...Chcę jeszcze tak z dyszkę ale już jest fajnie i wiadomo,że do figury modelki już nie wrócę a i też nie chcę .Odkurz Pana Orbiego i postanów sobie godzinkę dziennie ( początki są trudne ale można ) Powodzonka

Gość gość
Jej dzieki:))) Zaraz go wciagne do salonu:) I bede sie na nim wyżywała codziennie godzine az do skutku....piszcie wiecej, prosze!!! :)) prosze o doping!:)

Gość gość
Najlepszy doping dostaniesz na Forum fitness,masaże .Poszukaj wątku Orbitrek wady i zalety ...ja tam też się udzielałam pod nickiem Allekssandra ( teraz trochę odpuściłam :( ale śledzę co jakiś czas postępy dziewczyn ) Poczytaj sobie -tam Masz odpowiedzi na wszystkie pytania ,smutki radości i motywatory ...Do zobaczenia na tamtym forum -wkrótce tam zajrzę ...Allekssandra

Gość gość
Przepraszam - Efekty ćwiczeń na orbitreku-konkretnie ..a nie wady i zalety ...oj dawno mnie tam nie było...

Gość gość
a czym się różni orbiterek od steppera, dziewczyny?