Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pennyyyy

jak długo wasze dzieci gorączkowały przy ząbkowaniu

Polecane posty

Gość pennyyyy

moja już trzeci dzień, zębów brak. pediatra twierdzi, że to właśnie na zęby. gorączka praktycznie cały czas 38,5 a po podaniu leków przeciwgorączkowych spada na 3-4h do 37-37,5 :( córa ma 8,5 miesiąca, ani jednego zęba jeszcze.

Gość gość
a to na pewno ząbki? moja nie miała gorączki, choć zęby wychodziły jeden po drugim...taką gorączkę miała natomiast przy trzydniówce

Gość gość
Mojej ida chyba dwójki i tez juz 3 dzien goraczkuje

Gość gość
moje wcale nie gorączkowały ,nawet nie wiem kiedy wyszły im zęby zero dolegliwości .

Gość pennyyyy
oprócz gorączki są jeszcze rozwolnione kupki i katar. w czwartek mam się zgłosić do kontroli, żeby wykluczyć czy to trzydniówka, jeśli tak, to jutro już powinno nie być temperatury i powinna się pokazać wysypka. mam też do czwartku zrobić badanie moczu żeby wykluczyć infekcję dróg moczowych. ale najprawdopodobniej to zęby wg pediatry

Gość Migea
Mój synek tez gorączkował kilka dni, ok 4-5 dni ale u nas po podaniu Milifenu (najczęściej było to tylko na noc) gorączka spadała i już do rana nie wracała, ból też był uśmierzony do rana. Syropek skuteczny, dobry w smaku, konsystencja łatwa do przełknięcia, cena z resztą też :)

Gość gość
moje dziecko ma 5 lat, czesto slyszalam, ze costam z zabkowania-guzik prawda- za jednym razem wyszly lamblie, a dr ogladala dziecko i mowila ze to z zabkowania. innym razem 3-dniowka, niby tez z ebow, innym razem infekcja. najlatwiej zwalic na zeby, u mnie zawsze byla inna przyczyna