Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okazja okazja

Sprzedam meza po okazyjnej cenie!

Polecane posty

Gość okazja okazja

Jak w temacie- sprzedam meza za zlotowke. Oddalabym za darmo, ale nie chce czlowiekowi robic przykrosci, wiec niech ma minimalne poczucie wartosci. Maz owy dzien w dzien, bez wzgledu na pore roku, pogode czy dzien tygodnia bedzie: - siedzial przed telewizorem w smierdzacym fotelu i ogladal programy typu zlowienie jakiegos kraba, wykopanie zlota badz kupno czegos w ciemno i sprzedanie za wyzsza kwote. Czasem urozmaici to sobie tvnem 24. - zarl co dwie godziny w dzien i co 4 w nocy. Prosze nie mylic czynnosci tej z jedzeniem, gdyz maz nie je. Maz owy zre. - pierdzial i sral co 4 godziny w dzien, w nocy jest to niestety nie do ustalenia. Wazna informacja jest to, ze zanim pojdzie srac pare razy siarczyscie pierdnie co jest znakiem, ze jesli chcemy skorzystac z toalety to zrobmy to teraz, bo w ciagu dwoch godzin nie bedzie mozna tam wejsc. - wietrzyl penisa wraz z kulkami. Jest to dosc nieapetyczny widok, ktorym moj maz moze cie raczyc co wieczor wyciagajac sflaczalego, smierdzacego penisa wraz z malymi jajkami ze spodni i ogladajac jak gdyby nic dalej telewizje. - marnowal prad, gdyz telewizor i laptop musza byc wlaczone caly dzien i caly wieczor. Ale bez obaw. Rekompensata za to jest nadmierna oszczednosc wody przez meza A teraz atuty. Maz moj potrafi: -obslugiwac pralke, zmywarke, kuchenke - w razie choroby zadba o ciebie nalezycie - mimo, iz jego penis jest sredniej wielkosci zawsze staje na wysokosci zadania, a *****iwosc doprowadzi cie do orgazmu. Taka przyjemnosc maz bedzie ci fundowal srednio co 4 dni. Uwazam, ze to swietny bonus. Milym zaskoczeniem moze byc rowniez to, iz przed uzyciem penisa maz sam z siebie ochoczo zapomina o oszczedzaniu wody. - potrafi sprzatac, ale tu jest maly haczyk: gdy sprzata to w********i wszystko do smieci co nie nalezy do niego np. wazny kontrakt z twojej pracy na ogromna sume pieniedzy, gdyz uzna go za jakies glupie bazgroly w obcym dla niego jezyku. Niestety inteligencji w pakiecie nie dorzuce. I uprzedzam iz czyn takowy moze cie doprowadzic do chceci sprzedania owego meza jak mnie. Do meza dorzuce: odzienie i obuwie na kazda pore roku, bielizne, przybory do golenia, podstawowy zestaw kosmetykow, laptop, smierdzacy fotel, samochod, 2kg ryzu oraz 2 kg makaronu. Niestety zwrotu ni przyjmuje, zapewniam umowe kupna-sprzedazy i dowoz jest gratis. Jakies chetne?

Gość gość
a zwroty przyjmujesz? Ile lat ma ten model? Jest jeszcze na gwarancji?

Gość gość
Świetnie napisane :D A wiek? trabant czy mercedes?

Gość Ideolog_Gender
na gwarancji juz pewnie nie, a jak z rekojmia? :classic_cool:

Gość okazja okazja
36 lat, zadnej gwarancji niestety, ale cena niewygorowana, wiec prosze od towaru cudow nie wymagac

Gość gość
a dołącysz kartę serwisowania? Często się psuł?

Gość gość
dziękuję Ci, uśmiałam się do łez i bólu brzucha

Gość gość
Oddam swojego za darmo albo dopłacę :P

Gość gość
dobra biorę, ale dostawa na Twój koszt!

Gość hgvhgv hgv
az sie zasmialam czytajac to ;) poprawilas nam humor

Gość gość
czemu chcesz go sprzedac ,wez się zamień

Gość gość
To może się wymieńcie? Może tobie nie będzie przeszkadzało np wietrzenie, a autorka doceni jakieś zalety Twojego męża :)

Gość okazja okazja
maz sie nie psuje ani nie zacina. Majac go w posiadaniu mozesz byc pewna, iz bedzie z uporem maniaka wykonywal czynnosci jakie wymienilam

Gość okazja okazja
zadnej zamiany, planuje zainwestowac w troche lepszy model, do ktorego np dorzuca odrobine inteligencji, poczucie estetyki oraz umiejetnosc rodzenia dzieci.

Gość gość
Jedno mnie zastanowiło. Jaki jest cel wietrzenia siusiaka przed telewizorem? Oczekuje podziwu otoczenia, to zachęta do igraszek czy ma to mu zastąpić mycie?

Gość gość
czy będzie dobry jako szafa w przedpokoju? by powiesić kurtkę, oprzeć rower? Tudzież wrzucić drobne monety do kieszeni koszuli?

Gość gość
no prawie kupiłam , ale przeraziło mnie obżarstwo tegoż modelu, oraz emitowane przez niego gazy. :))

Gość okazja okazja
o cel wietrzenia mozna spytac meza, ale mimo, iz maz posiada funkcje mowy to na pytanie unika odpowiedzi wzruszajac ramionami. Niestety maz jako szafa badz pomoc na przedpokoju sie nie sprawdzi.

Gość gość
hmmmm umie sprzatac....przydalby mi się :) tylko gdzie ja bym go trzymala ?

Gość gość
a czy maż umie okazywać jakieś uczucia, mowi że cie kocha, przytula cie czesto

Gość An7475
To ja biore. Bede tresowac. Gdzie wpasc po odbior?

Gość gość
Ja mogę sie wymienic na pracoholika z funkcją dbania o samochody w sobote i spania caly dzien w niedziele. Dodam tylko ze jak wraca z pracy sporo je i nie koniecznie sprzata po sobie. Ahh i żeby nie było wszystko co zarabia wydaje za nim dotrze do domu.