Gość magdaena Napisano Maj 20, 2014 Moje Drogie/moi Drodzy... Chcialabym sie podzielic z Wami opinia na temat moich ostatnich dolegliwosci i zapytac czy ktoras z Was przechodzila cos podobnego (prosze mi wybaczyc forme wylacznie kobieca). Zastanawiam sie nad pojsciem do lekarza z moim problemem ale mieszkam za granica i jest to dosc kosztowne - oczywiscie, jesli te objawy pozostana albo sie nasila to zglosze sie z tym do specjalisty. Niemniej jednak, chcialabym zapytac czy ktos przechodzil cos podobnego i w zasadzie co sie dzieje - troche sie martwie, musze przyznac... Od kilku tygodni (tj. okolo miesiaca) cierpie na dosc uciazliwe uczucie "ciezkiej glowy", otepienia. Wydaje mi sie,ze mam zbilansowana diete (jem duzo warzyw i ryb, dosc malo slodyczy, umiarkowane ilosci weglowodanow), regularnie chodze na silownie... ok dwowch tygodni temu rzucilam palenie papierosow (rowniez dlatego,ze balam sie ze ta ciezka glowa ma zwiazek z paleniem). Tak jak powiedzialam, od kilku tygodni mam uczucie zmeczenia, otepienia, ciezkiej glowy... ponadto sporadycznie - tj. bez jakiegos powodu, ktory moglabym podac - chce mi sie wymiotowac, jest mi duszno. Poczatkowo sadzilam,ze to moze wiosenna alergia i stad to otepienie, ale juz od dluzszego czasu sie tak mecze i wyglada na to,ze ewentualne pylki nie maja nic wspolnego z moim samopoczuciem (sprawdzalam i wyglada na to,ze wiekszosc drzew i traw przestala juz pylic). Bardzo ciezko mi sie na czyms skoncentrowac, a przez to jestem podirytowana... Czy ktoras z Was miala podobne objawy? Zdaje sobie sprawe,ze chyba bez wizyty lekarskiej sie obejdzie...ale chcialam zapytac. Dziekuje za podzielenie sie doswiadczeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach