Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem uczuciowy..

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu poznałam chłopaka który bardzo mi imponował, podobał mi się pod każdym względem i czułam, że jest dla mnie bardzo ważny. On również był zainteresowany moją osobą, podrywał mnie, jezdziłam z nim dwa razy na wycieczkę, i podczas drogi pokazywał, że jest mną zainteresowany.Przytulał, szeptał,całował. Ciągle pisaliśmy sms, rozmawialismy w szkole, chodzilismy na te same zajecia dodatkowe. On chyba tego nie brał na powaznie i zobaczyłam go kiedys z inna dziewcxzyna, uwazal ze ja jestem jego kolezanka, i czuje sie ograniczony. Po roku znowu zaczął pisać, i wszytsko do mnie wróciło. Teraz( dwa lata pozniej) chodzi razem ze mną do szkoły. Czasami rozmawiamy. Ja bardzo cierpiałam przez te 2 lata.. Niedawno poznałam mojego obecnego chłopaka, którego do tej pory uwazalam za najwazniejsza osobe mojego zycia. Przedwczoraj był wyjazd, na którym bylam z moim chlopakiem a za mną siedział ten chłopak którego opisywalam na poczatku. Od tamtej pory wszystko wróciło. Gdy po nocy jechalismy w autokarze, czułam ze chyba bardziej chciałabym siedziec z dawnym "chlopakiem" niz z obecnym. Nie wiem co mam robić... Czy ta sytuacja pokazala mi ze nie zalezy mi na obecnym chlopaku tylko ciagle cos czuje do tamtego? Co robic.. Nie chce go skrzywdzic, i tez wiem ze dla tamtego to nic nie znaczylo, lubi dziecxzyny i chyba nigdy mnie nie pokocha.. Proszę o pomoc, w sumie sama nie wiem co możecie mi napisać, ale sama juz nie wiem co mam robić, jak sie zachowywac, znowu wszytskie wspomnienia, pragnienia bycia z pierwszym chlopakiem powrocily...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować