Gość gość Napisano Maj 20, 2014 Dwa lata temu poznałam chłopaka który bardzo mi imponował, podobał mi się pod każdym względem i czułam, że jest dla mnie bardzo ważny. On również był zainteresowany moją osobą, podrywał mnie, jezdziłam z nim dwa razy na wycieczkę, i podczas drogi pokazywał, że jest mną zainteresowany.Przytulał, szeptał,całował. Ciągle pisaliśmy sms, rozmawialismy w szkole, chodzilismy na te same zajecia dodatkowe. On chyba tego nie brał na powaznie i zobaczyłam go kiedys z inna dziewcxzyna, uwazal ze ja jestem jego kolezanka, i czuje sie ograniczony. Po roku znowu zaczął pisać, i wszytsko do mnie wróciło. Teraz( dwa lata pozniej) chodzi razem ze mną do szkoły. Czasami rozmawiamy. Ja bardzo cierpiałam przez te 2 lata.. Niedawno poznałam mojego obecnego chłopaka, którego do tej pory uwazalam za najwazniejsza osobe mojego zycia. Przedwczoraj był wyjazd, na którym bylam z moim chlopakiem a za mną siedział ten chłopak którego opisywalam na poczatku. Od tamtej pory wszystko wróciło. Gdy po nocy jechalismy w autokarze, czułam ze chyba bardziej chciałabym siedziec z dawnym "chlopakiem" niz z obecnym. Nie wiem co mam robić... Czy ta sytuacja pokazala mi ze nie zalezy mi na obecnym chlopaku tylko ciagle cos czuje do tamtego? Co robic.. Nie chce go skrzywdzic, i tez wiem ze dla tamtego to nic nie znaczylo, lubi dziecxzyny i chyba nigdy mnie nie pokocha.. Proszę o pomoc, w sumie sama nie wiem co możecie mi napisać, ale sama juz nie wiem co mam robić, jak sie zachowywac, znowu wszytskie wspomnienia, pragnienia bycia z pierwszym chlopakiem powrocily... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach