Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabawie się depresjii

Moja kariera legła w gruzach

Polecane posty

Czy w tym kraju można dostać jeszcze normalną pracę? I nie trafic na firmę która na rozmowie wydaje się normalna, uczciwa a w pierwszym dniu wychodzą machlojstwa?? Jestem załamana poniekąd. Od dwóch miesięcy mam nową pracę, jest to moja trzecia po studiach. Trzecia firma i trzecia porażka. Co jest nie tak, od niezgodności stanowiska pracy, okazuje że jestem wszystkim w tej firmie, po tym umowy jaką oferowano na początku, na pełny etat, a finalnie już po rozpoczęciu pracy otrzymałam umowę zlecenie w niepełnym wymiarze godzin. Mam po prostu dość, nie mam motywacji do niczego. Jak mam znaleźć normalna, uczciwą firmę?

Gość gość
polska sie kończy ucz sie jezyka i uciekaj, za 6 lat tyle osob wyjedzie, ze zniknie z polski równowartośc ludnosci warszawy

Gość małpkamała
jak może w czymkolwiek legnąć jak się jeszcze nie zaczęla. widać durna sudentka jesteś , miast chłopa ze studiów dyplom nikomu do niczego nie potrzebny wyniosłaś a twa durnota to myślenie , że zaraz po studiach kariere zrobisz. a co umiesz po tych swoich studiach? loda choc dobrze zrobic umiesz?

małpkamała - masz jakiś problem?

Gość małpkamała
takie jak ty lafiryndy puste leniwe mysla ze im za nic sie wszystko nalezy. na szczescie w polaczkowie tak nie jest to normalny kraj

jaką musisz być zakompleksiona osoba żeby tak bez powodu ublizac! Daj upust swojej frustracji gdzie indziej, a stad spadaj jak bo nie wnosisz nic do tematu