Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd te pieniądze na koncie

Polecane posty

Gość gość

dziś na koncie wolnych środków mam 80 zł niż powinnam, w transakcjach nie ma w ogóle wyszczególnionej wpłaty tych 80 zł na moje konto, ostatnia transakcja to wyciągnięcie pieniędzy z bankomatu. Czy może mi ktoś powiedzieć jak sprawdzić skąd to 80 zł??

Gość gość
moze cie to zdziwi ... ale w banku udziela ci tej informacji ;/ kuwa to spoleczenstwo robi sie coraz bardzie glupie ;/

Gość gość
w historii wszystko powinno byc

Gość gość
"kuwa to spoleczenstwo robi sie coraz bardzie glupie" może Ciebie to zdziwi, ale taki dokładnie jest cel kolejnych, tzw. reform systemu edukacji wprowadzanych od lat 90-tych

Gość gość
no własnie w historii niczego niema. Zawsze jeśli ktoś robił przelew to pojawiała się od kogo i co, a teraz nie ma nic. Pierwszy raz widze coś takiego.

Gość gość
no i już po kasie, znikła :(

Gość gość
Przecież saldo poprzednie (ostatnie) musi zgadzać się ze stanem na koncie. Jakie masz saldo po wyjęciu kasy z bankomatu?

Gość gość
Ja p******ę... jakaś transakcja jeszcze wisi... Jestem w szoku, że dostrzegasz takie niuanse... 80 zeta? Nawet bym nie zwróciła uwagi.

Gość gość
ja też tak kiedyś miałam tylko mi tak z niczego pojawiło sie prawie 200zł. później sie okazało że Poprostu bank sie pomylił i czyjeś pieniądze poszly na moje konto.

Gość gość
Ja p******ę... jakaś transakcja jeszcze wisi... Jestem w szoku, że dostrzegasz takie niuanse... 80 zeta? Nawet bym nie zwróciła uwagi. Ja też dostrzegam ,nawet 10 zł bo to moje 10zł i chce wiedzieć wszystko o moich pieniądzach nawet o najmniejszej kwocie A ty no cóż jesteś nie sądzę że jesteś w stanie zarobić nawet 1 zł